SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Önünde Kayısı Dağıttı

A- A+ PAYLAŞ

AKP'den Malatya Milletvekili Aday Adayı olan Aydın Elmas, AKP Genel Merkezi önünde kayısı dağıttı.

AKP'den milletvekili aday adaylığı başvurusunun sona ermesinin ardından aday adayları da tanıtımlara başladılar. Aday adayları tanıtım için kendi yörelerine özgü ürünleri de genel merkez önünde tanıtım aracı olarak da kullandı.Malatya Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunan Aydın Elmas genel merkez önünde gün kurusu adı verilen kayısıdan dağıttı. Elmas, Malatyalı olduğunu ve Malatya'dan milletvekili olabilmek için AKP'ye başvurduğunu söyledi.

Kendisinin de bir kayısı üreticisi olduğunu belirten Elmas, genel merkezde bakanlara, milletvekillerine ve aday adaylarına kayısılarından verdiğini söyledi. Elmas genel merkez önünde kayısı dağıtırken bir yandan da kayısının faydalarını anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız