SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Özür Diledi, O Şahıs Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:03:36
AKP Özür Diledi, O Şahıs Gitti
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey’e hakaret içeren bir tweet atan, sözkonusu tweet yüzünden AKP Genel Merkezi’nin Pavey’den özür dilemesine neden olan ve AKP Malatya Gençlik Kolları MYK üyesi olduğu ileri sürülen Melik Birgin’in istifa dilekçesini yazarak AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez’e verdiği öğrenildi.

İstifa etmediği takdirde genel merkezin talimatı ile partiden ihraç edileceği açıklanan Melik Birgin’in istifa dilekçesini Cumartesi akşam saatlerinde alan AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez’in bu dilekçeyi parti genel merkezine faksladığı belirtildi. 

Konuya ilişkin malatyahaber.com’un sorularını yanıtlayan Miraç Göçmez ‘Melik Birgin partimizin gençlik kollarının herhangi bir biriminde yönetici, kurul üyesi ya da başka bir sıfata sahip değil. Partimizin binlerce üyesinden sadece biri. İstifa dilekçesini aldık. Genel merkeze ilettik’ dedi.

'Pazartesi Günü Şafak Pavey'den Özür Dileyecek'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da konuya ilişkin bilgisi olduğunu ifade eden Göçmez ‘Melik Birgin pazartesi günü CHP Milletvekili Sayın Şafak Pavey’den özür dileyecek’ dedi. 

AKP Genel Merkezi ve sosyal medyadaki sert tepkiden sonra twitter hesabını kapatan Melik Birgin’in lise son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Hüseyin Çelik: Partimizin Üyesi Olduğu İçin Pavey’den Özür Dileriz  

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AKP Malatya Gençlik Kolları MYK üyesi olduğu ileri sürülen Melik Birgin’in CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey’e yazdığı tweet için Pavey’den özür diledi. Çelik, Melik Birgin’in AKP Malatya Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi olmadığını da belirterek ‘Ancak adı geçen kişi partimizin üyesi olduğu için Sayın Pavey’den özür diliyorum’ dedi. 

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey’e atılan tweetin mide bulunadırıcı olduğunu vurgulayarak şunları yazdı: “Tweeti atan kişi Ak Parti Malatya Gençlik Kolları MYK üyesi değil.  Bu kişinin partimizin hiçbir kurulunda bir görevi ve üyeliği mevcut değildir. Sadece sıradan bir parti üyesidir. İlgili arkadaşlarımızla görüştük, üyelikten de ihraç edilecektir. Kişinin konumu ne olursa olsun, yapılan şey, densizce ve terbiyesizcedir. Adı geçen şahıs, umarım ki Sayın Pavey'den bizzat özür diler. Ancak kişi, bir AK Parti üyesi olduğu için ben Sayın Pavey'den özür diliyorum”. 

O Tweet 

CHP İstanbul Milletvekili Şafak Pavey’e twitter hesabı üzerinden mesaj gönderen Melik Birgin, Pavey’e “Allah bir bacağını almış, hala küfürden uyanmazsın, nedir bu inatçılık” sözleri ile hakaret etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız