SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Pütürge Kongresi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya'nın Pütürge İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Aldemir tekrar seçildi.

İlçede yapılan genel kurul ve seçimde divan başkanlığını AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz yaptı. AKP Malatya İl Başkanı ve bazı yöneticilerin de katıldığı seçimde konuşma yapan Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, yerel seçimlerde başarılı olmak için çalışmaları başlatıp kolları sıvadıklarını belirterek, "AK Parti'ye teveccüh git gide artıyor. Önceki oy oranımızı yükseltmek için çaba gösteriyoruz" diyerek, iktidar olarak yaptıkları hizmetleri anlattı.

Yapılan seçime tek liste ile gidildi. Önceki Başkan Hüseyin Aldemir'in tek aday olduğu seçimde şu isimler yönetime getirildi:

"Hüseyin Aldemir (Başkan) Mehmet Elmas, Mehmet Aslan, Selehaddin Altun, Zeki Gören, Mustafa Aktaş, Kazım Ayaydın, Hacı Sülük, Tayyar Tekdemir, Battal Korkut, Mahmut Yıldızhan, Oktay Ay, Servet Taştekin, Hanbey Paşahan, Hüseyin Doğan, Fehmi Tezgider, Nuri Çeker, Hikmet Gürel, Yusuf Beyhan ve Rıfat Kalkan."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız