SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Taşınıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:11:53
AKP Taşınıyor
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi 'nin Milli Egemenlik Caddesi'ndeki bir binada bulunan il ve ilçe başkanlıklarının taşınacağı bildirildi.

AKP İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, mevcut hizmet binasının yetersiz kalması nedeniyle Çevreyolu'nda Turgut Temelli Caddesi kavşağı civarında bulunan, daha önce Tapu Müdürlüğü ve HAS Parti İl Merkezi olarak kullanılan 3 katlı binanın kiralandığını belirterek, binada onarım ve düzenleme çalışması yapılacağını, bu işlemlerin tamamlanmasından sonra en geç Aralık ayına kadar yeni yere taşınılacağını söyledi.

Tüfenkçi, yeni binada Malatya İl Başkanlığı'nın yanı sıra merkez ilçeler olan Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe başkanlıklarının da yeralacağını bildirdi.

AKP İl Başkanı Tüfenkçi, Milli Egemenlik Caddesi'ndeki mevcut binanın da, yeni yere taşınılmasıyla birlikte, 30 Mart 2014 yerel seçimlerine kadar Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kullanılacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız