SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Temayül Yoklaması Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:29:40
AKP Temayül Yoklaması Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı aday adayları için partililerin eğilimini belirlemek amacıyla temayül yoklamasını gerçekleştirdi.

Yeşiltepe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına; İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Belma Satır, Sivas Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi Bilgin, İstanbul Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve Mustafa Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfekçi, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları’ndan yöneticiler, aday adayları ve partililer katıldı.

Temayül yoklaması oylaması öncesinde bir konuşma yapan İstanbul Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Belma Satır, “Bizim için seçimler çok önemli ama Mart ayında yapılacak olan yerel seçim çok daha önemli. Çünkü başarılarımıza başarı katarak, oy oranımızı artırarak, bu millete, bu coğrafyada yaşayan insanlara daha çok hizmet etmek için daha fazla oy oranı ve daha fazla belediye başkanıyla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun çalışması ve gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

Satır, temayül yoklamasıyla nihai kararın verilmeyeceğini de kaydederek, “Temayül yoklamalarının ardından yapılacak olan merkez yoklamasıyla adaylarımız belirlenecektir. Burada alınacak sonuçlar, kararın verilmesine katkı sunacaktır” dedi.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise 135 adayın her yönüyle teşkilat tarafından değerlendirileceğini ifade ederek, “Teşkilatlarımızın eğilimini belirlemek üzere temayül yoklamasını yapıyoruz. Malatya teşkilatlarımız, uluorta konuşmaz, dedikodu yapmaz. Konuşacağı zamanlar vardır, o gün bugündür. 135 aday adayımızı her yönüyle değerlendirip, teşkilatlarımızın görüşünü belirteceğimiz zamandır. AK Parti’den aday adayı olan bütün arkadaşlarımız birbirinden değerli ve hizmete talip olan isimlerdir. Biz bugün burada eğilimlerimizle ilimize ve ilçelerimize efendi değil, hizmetkar olacak arkadaşlarımızı belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Sivas Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi Bilgin temayül yoklamasının nasıl yapılacağıyla ilgili bilgi verdi.

Temayül yoklamasının yapıldığı Yeşiltepe Spor Salonu’nun etrafında ise aday adayları stant açtı. Oy kullanmaya gelenlere, çay ve pasta ikramında bulunuldu.

Temayül yoklaması basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Oy zarflarının açılmadan genel merkeze götürüleceği, orada yapılacak değerlendirme sonucunun da kamuoyuna açıklanmayacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız