SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Teşkilatına Bilgi Verdi

0
Güncellendi - 2017-09-10 01:36:44
AKP Teşkilatına Bilgi Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 16-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları öncesi AKP Battalgazi Merkez İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, parti teşkilatına 9. Kervansaray Buluşmaları kapsamında yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 16-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları öncesi AKP Battalgazi Merkez İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek, istişarede bulundu. Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen istişare toplantısına, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Sayın, Nevzat Aslan Yaşar Karataş, Zafer Kırçuval, AKP Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Şule Özkan, AKP Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç, belediye birim müdürleri ve parti yönetimi ve üyeleri katıldı.

Burada ilk olarak konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları kapsamında yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgiler vererek, “Hakkikaten Battalgazi ilçe başkanlığımız, kadın kolları başkanlığımız, gençlik kolları başkanlığımız farkındalık yaratıyor. Farkı fark ettirecek güzel şeyler yapıyor. Gerek siyasi çalışmalar olsun, gerek soysal çalışmalarda olsun, gerek kültürel çalışmalar olsun, teşkilattaki arkadaşlarımızın gece demeden, gündüz demeden, Cumartesi, Pazar demeden yoğun bir tempo içerisinde çalışıyorlar. Özellikle Ramazan ayındaki kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın, ana kadememizin çok yakın markaj içerisinde, burada bütün Battalgazi’deki fakir fukaranın bizzat takip edilmesi, sıcak yemeği onlara ulaştırma noktasında büyük gayretleri oldu ve bu emeklerinden dolayı kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ana kadememize çok teşekkür ediyorum. İlçe başkanımızla çok güzel bir çalışma içerisindeyiz. Bizim ortak paydamız Battalgazi, ortak paydamız Malatya’dır. Malatya’nın ve Battalgazi’nin daha ileri safhaya taşınması, hizmetler noktasındaki çalışma olgusunu daha da artırılması noktasında, el ele vererek gayret gösteriyoruz, gayretlerimiz devam edecek. 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları Melita’dan Battalgazi’ye Kültür-Sanat-Tarih-Arkeoloji Günleri etkinliğimiz 16 Eylül’de başlıyor. Biz Kervansaray Buluşması’nı 2005 yılında gerçekleştirdiğimizde Kervansaray diye bir şey yoktu. Oradaki tarihi eserlerde yoktu, kültürel varlıklarda yoktu. Hep yer altında yok olmaya yüz tutmuştu” diyerek, tarihi eserlerin tek tek ayağa kaldırıldığını söyledi.

Başkan Gürkan, 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları’nın önemine dikkat çekerek, tüm vatandaşları Kervansaray Buluşmaları kapsamında yapılacak olan etkinliklere davet etti.

AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder’de, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, “Başkanıma bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Battalgazi ilçesinin öncesini hepiniz biliyorsunuz. Tabi Kervansaray’a daha önce Kervansaray demenize şahit lazımdı. Kapısı kapalı, içerisinde arzu etmediğimiz işler için kullanılan bir alandı. Başkanımdan sonra hakikaten Battalgazi’nin çehresi değişti. Öyle bir başkanla çalışıyor olmamız, bir kıvanç, bir onurdur. Battalgazi teşkilatıma da çok teşekkür ediyorum kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza. Gençlerimiz öncü kuvvetlerimiz oldu. Parti içerisinde farklarını koydular. Belediyemiz de gerçekten yaptığı hizmetlerle Türkiye’de adından söz ettirdi. Yapılan hizmetlerin karşısında takdir belki az kalıyor. Kervansaray Buluşmaları da Battalgazi ilçemizi tanıtma adına önemli bir faaliyet. Parti olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Gerekli ev sahipliğini yapacağız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız