SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Üye Adaylarını Tanıttı

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya'da il genel ve belediye meclis üyesi adaylarını düzenlediği bir programla tanıttı.

AKP Turgut Temelli Caddesi'ndeki seçim bürosunda düzenlenen il genel ve belediye meclis üyesi adaylarının tanıtım töreninde konuşan AKP Malatya Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, "Malatya’ya hizmet etmek için vizyonu ve ufku açık kadrolarla hizmete talibiz. Güçlü kadromuzla hizmet için yola çıktık" ifadelerini kullandı.
Malatya'yı modern ve metropol kent yapmaya söz verdiklerini ifade eden Çakır, "Malatya'yı Türkiye'de ilk 10 il arasına sokmak için çaba göstereceğiz" şeklinde konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin ise, Malatya Belediye Başkan adayları ve partileriyle ilgili iddialar ortaya atılmasına tepki gösterip, "Bizlere ait olmayan sözleri, bizler konuşmuş gibi iftira atıyorlar. Lider kadromuzun duruşu bizlere örnek olmuştur. Bu nedenle bizler barış içerisinde yarışı götürmek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Şahin, meclis üyelikleri için 117 aday adayı olmasına rağmen 33 artı kontenjan 4 olmak üzere toplam 37 aday belirlendiğine dikkat çekip, "Benim olmazsa burası olmaz diyen olmadı. Bir çok arkadaşımız nefsane davranmadı" dedi.
Konuşmalardan sonra, belediye ve merkez il genel meclisi üyesi adayları tanıtıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız