SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Vahap'ları Karıştırdı!

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:51:28
AKP Vahap'ları Karıştırdı!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı’nın kurumsal web sitesinde yapılan bir hata, parti kadrolarının AKP adayı olarak 30 Mart seçimlerine katılan ve kazanan ilçe belediye başkanlarını gerçekten tanıyıp tanımadığı sorusunu akıllara getiriyor.

AKP Malatya İl Başkanlığı’na ait www. akpartimalatya.org  resmi web sitesinde, AK Kadro başlığı altında yayınlanan, "http://www.akpartimalatya.org.tr/tr/akkadro/belediye-baskanlari#" uzantılı modülde, AKP’li belediye başkanlarının adları, il ve ilçeleri ile fotoğrafı bulunuyor. Yapılan son yerel seçime göre güncellenen modülde, Başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile iki merkez ilçenin yanı sıra AKP’li 9 ilçe belediye başkanına ait bilgiler ve başkanlara ait olduğu belirtilen fotoğraflar yer alıyor.

Ancak, AKP’li ilçe belediye başkanlarına ait fotoğraflar incelendiğinde Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün fotoğrafı yerine, Belediye Başkanı Vahap Küçük ile aynı adı taşıyan oğlu, LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük’ün fotoğrafı yerleştirildi.

Bu durum, AKP siteyi hazırlayan ekibin Doğanşehir Belediye Başkanı olan Vahap Küçük’ü tanımadığı, Google’dan tarama yaparak fotoğraf bularak siteye koyduğunu gösterirken, AKP İl Yönetimi’nin AKP Malatya İl Başkanlığı’na ait kurumsal web sitesinde yer alan içerikten habersiz olduğu yorumuna yol açtı. 

HABER: Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız