SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP ve CHP Arazide..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, il başkan yardımcıları Hakan Kahtalı ve Nevzat Diri, Gençlik Kolları Başkanı Turgut Acar ile birlikte, Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'u makamında ziyaret ettiler. Bu arada CHP il başkanı Veli Ağbaba ise ilçe ve köy ziyaretlerine Yeşilyurt'tan başladı.

AKP'LİLERİN ZİYARETİ..
AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak ile bazı il genel meclisi üyelerinin de yer aldığı ziyarette konuşan AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, belediye başkanları ile beraber muhtarların ve bölge halkının sorunlarını yerinde dinlediklerini söyleyerek, "Birliğe, bütünlüğe ve kaynaşmaya son derece ihtiyaç duyulan günlerde, ilçe ve belde ziyaretlerimizden olumlu düşüncelerle ayrıldık" ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise, ilçenin sorunların çözümü noktasında kendilerine destek veren hükümete ve AKP İl başkanı Mustafa Şahin'e de teşekkür etti.

CHP'LİLERİN ZİYARETİ..
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, ilçe ve köy ziyaretlerine başladı.

Veli Ağbaba, ilk olarak Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnek köyüne yaptığı ziyaretinde, kayısı çiçeklerinin don nedeniyle yanmasından dolayı hükümetin en kısa zamanda üreticinin borçlarını ertelemesi gerektiğini söyledi.

Malatya'da yaşanan don olayının ardından kayısının tamamına yakınının yandığını iddia eden Ağbaba, acilen zarar tespit komisyonunun kurulması gerektiğini ve üreticilerin borçlarının ertelenmesi gerektiğini belirtti.

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, 2090 sayılı Tabii Afet Kanunu'nun değişmesi gerektiğini ve kayısı çiçekteyken de sigortanın kapsamına alınması gerektiğini vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız