SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AKP Vekilleri Bile İtiraf Etti!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:18:45
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, İhsanoğlu’nun siyaset üstü bir kişiliğe sahip olduğunu belirtti. 

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, yaptığı açıklamada, 12 yıllık AKP  iktidarında Malatya’nın hem yatırımlar hem de hizmetler noktasında diğer bölge şehirlerine göre çok geride kaldığını ileri sürerek, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP ve diğer birçok siyasi partinin ortak gösterdiği Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na milli iradenin sahip çıkacağını söyledi. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarının MHP Malatya İl teşkilatları tarafından yoğun bir şekilde yürütüldüğünü belirten Yıldız, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milli irade olan halkın nokta koyması gerekiyor. Eğer bu işe milli irade el koymazsa ülkemizin sonu Allah göstermesin Suriye gibi olur. Bunun içindir ki MHP üzerine düşeni hakkıyla ve layıkıyla yerine getirmektedir. Adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu Bey manevi tedrisatı, ta Osmanlı'dan gelen, kökleri itibariyle ailesinde almış bir insandır. Ekmeleddin İhsanoğlu Bey akademisyen bir insandır” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun her türlü düşünceye açık, herkesi kucaklayan, ötekileştirmenin karşısında dimdik duracak ülkenin yetiştirdiği bir şahsiyet olduğunu anımsatan Yıldız, İhsanoğlu’nun siyaset üstü bir kişiliğe sahip olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun milli, manevi ve cumhuriyet değerlerine sahip, hak hukuk ve adalet ölçülerine saygılı olduğuna inandıklarını belirten Yıldız, şunları kaydetti:

“Bilge kişiliği ve çelebi duruşuyla ülkenin ufkunu açacaktır. Din, dil, ırk, mezhep ve her türlü ayrımcılığı ortadan kaldırarak, din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasına özen gösterecektir. Barış ve güven ortamında devletin itibarını koruyacaktır. Türklüğü ile gurur duyduğunu göğsünü gere gere belirtiyor. Geçmişi temiz, hem Doğu da hem Batıda ağırlığı olduğu; en önemlisi ülkemizin öncelikle Ortadoğu olmak üzere tüm dünya kamuoyu önünde düştüğü müşkül durumdan kurtulması ve tekrar layık olduğu saygınlığa gelebilmesi için mücadele edecek bir şahsiyettir.”

MALATYALILARIN SORUNLARI KATMERLEŞTİ

“Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun AKP ve bölücü terör örgütü olan HDP'nin dışındaki partilerin ortak adayıdır” diyen Yıldız, cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın hangi yüzle Malatya’ya geleceğini de merak ettiğini söyledi. Malatyalıların AKP’ye 12 yıldır tam ve koşulsuz destek verdiğini belirten Yıldız, Malatya’nın hem yatırımlar hem de hizmetler noktasında diğer bölge şehirlerine göre çok geride kaldığını iddia etti. Malatya’nın 12 yıldır ileri gitmesi gerekirken çok çok geriye gittiğini vurgulayan Yıldız, 12 yıllık AKP iktidarında Malatyalıların sorunlarının katmerleştiğini öne sürdü. 

“AKP milletvekilleri bile vatandaşlarımızın abdest alacak su bulunmadığını itiraf etti” diyen Yıldız, cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın böyle bir durumda Malatyalılara ne diyeceğini ve ne vaatte bulunacağını merak ettiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız