SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Yakınca'da Kongre Yaptı

A- A+ PAYLAŞ
AKP'nin Yeşilyurt ilçesi Yakınca belde kongresi gerçekleştirilirken, Cumartesi günü yapılması gereken İl Gençlik Kolları kongresinin genel merkez tarafından ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.
 
YAKINCA'DA..
AKP'nin Yakınca kongresine, milletvekili Öznur Çalık, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, yönetim kurulu üyeleri ile kalabalık bir partili topluluğu katıldı.
 
Kongrede konuşan milletvekili Çalık, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eleştirerek, "Yıllar öncesinde Fıat Bıs marka küçük bir araba çıkmıştı.  Kışla caddesinden inerken bu arabalardan birinin arkasında şöyle bir yazı gördüm; ‘büyüyünce tempra olacağım’ .CHP genel başkanı da aynen o Fiat Bİs gibi yazsın. Büyüyünce Recep Tayyip Erdoğan olacağım diye. Bunu gerçekleştirebilmesi için Kılıçdaroğlunun daha çok ekmek yemesi gerekiyor. Sen Başbakanlığı bırak. Önce ana muhalefet başkanlığını yapmayı becer, gurubuna sahip çık, tarihine sahip çık, ondan sonra Başbakan olmaya kalk"dedi. 
 
İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise  "AK Parti 79 yılda yapılamayanı 10 yıla sığdıran bir partidir. Bizler AK Partililer olarak hizmet yelpazemizi geniş tutup hizmetleri her alanda yapmaya gayret gösterdik. Vesayete, darbe girişimlerine karşı, her türlü karanlık güçlere karşı sizlerin desteğiyle karşı durduk.”diye konuştu.
 
AKP'nin Yakınca Belde örgütü Şahin Akcan başkanlığında yeniden oluşturuldu.
 
İL GENÇLİK KOLLARI ERTELENDİ..
Bu arada AKP'nin Cumartesi günü yapılması gereken İl Gençlik Kolları 3. Genel Kurulu, genel merkez tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız