SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP 'Yeniden' Kaldırım'da..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:02:23
AKP 'Yeniden' Kaldırım'da..
A- A+ PAYLAŞ

AKP'li aday ve yöneticiler, Pazartesi akşam ziyaret ettikleri Orduzu Kaldırım Mahallesi'ndeki toplantının, bazı kişilerin laf atma ve saldırı girişimi nedeniyle gergin geçmesinin ardından davet üzerine, Çarşamba akşamı bir kez daha Kaldırım Mahallesi'ne gittiler. 

Kaldırım Mahallesi'ne 2. kez yapılan ziyaretle ilgili olarak AKP'nin basın bülteni şöyle:

"Orduzu Kaldırım Mahallesi gençleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder ve partilileri mahallelerinde konuk ettiler. 

Kaldırım Mahallesi gençleri, Mahalle toplantısında yaşanan sitemlerin yanlış anlaşılmadan dolayı kaynaklandığını belirterek, AK Parti heyetinden özür dileyerek, mahallelerine davet ettiler. Mahalle sakinleri, "Biz, AK Parti sevdalılarıyız. Partimizin prestijinin az bir şey bile çizilmesi bizleri çok üzer. Buradaki gençler, partisini seven, tertemiz çocuklar" dediler. 

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, Kaldırım Mahallesi'nin AK Parti'den gösterilen adaylara sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, "Biz örf, adet ve gelenekten gelen insanlarız, büyüğün, küçüğün ne olduğunu çok iyi biliriz. Burada büyüklerimiz bize bir şey söylemişse, o öyle olmuştur ve artık öyle kapanmıştır" diye konuştu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık'ta, Kaldırım Mahallesi sakinlerinin kendileriyle bir araya gelmek istediklerini, yoğun programları sonrası vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.  'Sitem sevgiden doğar' ifadesini kullanan Çalık, "Bizim nazımız onlara, onların nazı bize geçer. Muhalefetin hevesleri kursaklarında kalacak. Muhalefet televizyonlara, ulusal basına, Oda TV'ye, paralel yapıya yayın organlarına verenler bugün ki fotoğrafı görsünler ve heveslerinin kursaklarında kaldığını anlasınlar" şeklinde konuştu.

Çalık, Kaldırım Mahallesi'nin yüzde 99 AK Parti'ye oy verdiğini anımsatarak, "Aslanlar gibi gençlerimiz, evlatlarım var. O gençlerimiz ve büyüklerimizle beraber AK Parti olarak Kaldırım'a şerefle, gururla hizmet ettik, hizmeti getirmeye de devam edeceğiz" dedi.

Gençlerin yaptıkları sitemle ilgili olarak televizyonlarda yer alan haberlerin doğruyu yansıtmadığını dile getiren Çalık, şunları söyledi: "Basına, '20 kişi gözaltına alındı. Kavga ve yumruklu atışma çıktı. Hastaneye kaldırılanlar oldu' diye yansıtılmış. Allah'a hamdolsun hiç böyle bir mevzu olmamıştır. Biz, Kaldırım'ı başımızın üzerinde taşırız. Kaldırım'da bugüne kadar bizi başının üzerinde taşıdı. İnanıyoruz ki bundan sonra taşıyacaktır"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız