SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Yerel Yönetim Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:55:32
AKP Yerel Yönetim Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Van Milletvekili Fatih Çiftçi, AK Parti'nin bugün bütün ülkenin ve İslam aleminin umudu haline geldiğini söyledi. 
     
Çiftçi, AK Parti Malatya İl Yerel Yönetimler Şurası'nın açılışında yaptığı konuşmada, yerel yönetimlerin hizmet anlamına geldiğini ve AK Parti'nin hizmetin, yerel yönetimlerin ne demek olduğunu çok iyi bilen bir anlayıştan geldiğini söyledi. 
     
''Sayın Başbakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yapmış olduğu hizmetlerle birlikte bugün AK Parti iktidarı bütün ülkeye bu hizmeti götürmektedir'' diyen Çiftçi, yerel hizmetlerin ilk adımının bu şekilde İstanbul'da atıldığını kaydetti. 
     
İstanbul'daki çok başarılı, mükemmel hizmetlerin dalga dalga bütün ülkeye yayıldığını ve AK Parti'nin bugün bütün ülkenin ve İslam aleminin umudu haline geldiğini ifade eden Çiftçi, AK Parti'nin başarısının temelinde yerel yönetimlerin yattığına vurgu yaparak, ''Yerel yönetimlerde başarılı olmadığınız taktirde genel siyasette başarılı olma şansınız yoktur'' diye konuştu. 
     
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise AK Parti'nin Malatya'daki teşkilatlarından yerel yönetimlerde görevli olanların her zaman ellerini kolaylaştırdığını, 2011 seçimlerinde gittikleri her yerde başları dimdik gezdiklerini anlattı. 
     
''Allah hepinizden razı olsun'' diyen Çalık, vatandaşların belediye başkanlarından ve İl Genel Meclisi üyelerinden memnuniyetlerini dile getirdiğini belirtti. 
     
Yerel yöneticilerden ve AK Parti Malatya İl Başkanlığından bir isteği olduğunu bildiren Çalık, ''Maalesef yerel yönetimlerde kadının adı yok. Malatya Belediyemizde 4 kadın arkadaşım belediye meclisinde görev yapıyor. İlçe belediyelerinde, belde belediyelerinde, merkez dahil olmak üzere hepsinde mutlaka kadın belediye meclisi üyesi istiyorum'' dedi. 
     
''Yerel yönetimlerde bundan sonra kadınlardan kaç adayımız var diye bakacağız'' diyen Çalık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kontrolü bizzat yapacağını aktardı. 
     
TBMM'de kadın temsilinin yüzde 15 olduğunu ifade eden Öznur Çalık, ''Yerel yönetimlerde çok düşük. Yüzde 1'ler oranında. Malatya İl Genel Meclisinde hiç yok. Kadın Hakları Komisyonu kurduk. Komisyon başkanımız erkek'' diye konuştu. 
     
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, yapacakları güzel şeyleri sekteye uğratmak isteyen bir anlayışla mücadele ettiklerini belirterek, ''Bu ülkede statükoyu bir kenara iterek halkın beklentilerine cevap verecek hizmetleri ne zaman yapmaya çalışsak karşımızda dimdik bir durmaya çalışan, birleşik bir muhalefetin direnci ile karşı karşıyayız. Siz isteseniz de, istemeseniz de 28 Şubat zulmünün ayak seslerini, kirliklerini tümden temizleyeceğiz'' ifadelerini kullandı. 
     
AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın da yerel yöneticilerin ürettikleri hizmetin sonucunu anında gördüğünü söyleyerek, ''Yerel yönetimlerin en güzel tarafı budur'' dedi. Akın, AK Parti'yi iktidara taşıyanın da yerel yönetimlerdeki başarıları olduğuna işaret etti. 
     
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, şehri ortak akıl çerçevesinde istişarelere önem vererek yönettiklerini anlattı. 
     
Belediye olarak yürüttükleri projelere atıfta bulunan Çakır, ''Malatya'nın sorunlarını sağlıklı bir şekilde tespit ederek bunları aciliyetine göre planlayarak projelerimizi geliştirdik. Önemsediğimiz projelerimizden birisi kentin dönüşüm projesi. Alt yapının yenilenmesi. 50 cadde ve sokağımızı tamamladık. 30 caddemizde de çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu. 
     
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, AK Parti ile siyasetin millete hizmet etmenin, milletin derdi ile dertlenmenin, milletin meseleleri ile meşgul olmanın aracı haline geldiğine dikkati çekti. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız