SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Zafer Kutluyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:20:34
AKP Zafer Kutluyor
A- A+ PAYLAŞ

Yerel seçimlerde Malatya'da büyük bir oy farkıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın yanı sıra, başta iki merkez ilçe Yeşilyurt ve Battalgazi'yi yine açık farkla kazanan, 9 ilçede de adaylarının kazandığı neredeyse kesinleşen AKP, seçim başarısını kutluyor.

Sonuçların açıklanmaya başlanması ve farkın giderek arttığının görülmesinin ardından, birçok AKP'li araç konvoyuyla şehrin caddelerini dolaşarak bu zaferin sevincini yaşadı. Başta Kanalboyu olmak üzere birçok semtte de partililer yollarda kutlama yaptılar.

Çok sayıda partili de AKP'nin Çevreyolu'ndaki yeni il binası önünde toplanarak seçim zaferini parti yöneticileri ile birlikte kutladılar.

İLK AÇIKLAMA POLAT'TAN..

Oylama sonuçlarının alınmaya başlanmasından sonra, ilk açıklama, seçimi kazandığı anlaşılan AKP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat'tan geldi. Basın kuruluşlarına, 3 sayfalık bir açıklama gönderen Polat, özetle "Oy kullanmak için sandığa giden tüm hemşerilerimize yürekten saygılarımı sunuyorum. Gurbetten gelip oy kullanan kardeşlerimize, şükranlarımızı sunuyorum. Seçimlerde görev alan tüm güvenlik güçlerine, sandık görevlilerine ayrıca teşekkür ediyorum.

 Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, Kadın ve Gençlik kollarımıza, yürütme kurulu ve yönetim kurulu üyelerimize, mahalle temsilcilerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. 

AK Parti'ye oy vermiş olsun olmasın, 30 Mart seçimlerinin galibi hiç şüphesiz Yeni Yeşilyurt’tur, Malatya Büyükşehirdir, Türkiye'dir. Bu aziz millettir. Bugün bir kez daha Ülkemiz kazanmıştır. Bugün bir kez daha milli irade kazanmıştır, millet kazanmıştır. Aziz milletimize bize olan güveninden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. 

Bugün millet sandığa gitmiş, mührü eline almış ve son kararı vermiş, son noktayı koymuştur. Bugün adalet ve istikrar kazanmıştır."dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen AKP adayı Ahmet Çakır da, gönderdiği SMS'le teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız