SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP Zaferini Kutluyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:09:04
AKP Zaferini Kutluyor
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya İl Teşkilatı, Malatya'da 5-1'lik seçim zaferini kutladı. AKP önünde toplanan partililer, hem tek başına iktidarın hem de Malatya'daki 5-1'lik sonucun sevincini yaşadı. 

AKP önünde toplanan kalabalık, ellerindeki Türk ve AKP bayraklarıyla seçim zaferini kutladı. Coşkulu kalabalık, parti önündeki kutlamanın ardından çevre yolundan konvoy yaparak, seçim merkezine giriş yaptı. Partililer ve vatandaşlar, şehir turu attı. 

Bazı partililer 'MHP ve CHP al sana koalisyon', 'İsrail değil mazlumlar sevinecek' ve 'Paralel, dikey fark etmez Ahmet hoca affetmez' pankartları açtı. Arabalarını AK Parti bayraklarıyla süsleyen vatandaşlar ise parti önünden başlayan konvoya katılarak, seçim zaferini kutladı. 

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP  Malatya İl Teşkilatı'nın önünde yaptığı konuşmada, tek başına iktidar olmak için 7 Haziran'daki sonucun yetersiz olduğunu ancak 1 Kasım'da milletin duası ve desteğiyle tek başına iktidarı fazlasıyla başardıklarını ifade etti.

Kahtalı, halkın AKP'yi girdiği her seçimde birinci parti olarak çıkardığını kaydederek, "Bize güvenen herkese teşekkür ediyorum. Bizde milletimize layık olmaya çalışacağız" dedi. 

AKP  MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, "Bugün, 'blok' siyaseti çöktü, 'hayır' siyaseti çöktü, 'terör' siyaseti çöktü. Bugün, millete hizmet siyaseti kazandı" diye konuştu. 

Çalık, demokrasi şenliğini yaşadıklarını ifade ederek, "Bugün, 'istikrar' diyen, 'istiklal' diyen, 'istikbal' diyen aziz milletimize sonsuz teşekkür ediyorum. AK dava uğruna aylardır uykuyu haram bilen, durmayı ar kabul eden; alnı ak, kalbi ak tüm kardeşlerimden Allah razı olsun" dedi. 

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de, "Allah'a hamdolsun bir kez daha zafer inananların oldu. 7'den 70'e tüm kardeşlerimizin emeğine, yüreğine sağlık" ifadesini kullandı. 

AKP  Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, milletin tercihini istikrardan yana kullandığını belirterek, "Ülkemizin geleceği açısından  milletimiz sandıklara gitti ve istikrardan yana tercihini kullandı. Milletimizin desteğiyle yeniden tek başına iş başına geldik" diye konuştu. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ebedi kılsın. Cennet vatanımızı ebediyen selam ve barış yurdu eylesin" ifadelerini kullandı. 

AKP Malatya 6. Sıra Milletvekili Adayı olan Ufuk Önalan da, "Bu akşam Telaviv'den değil, Gazze'den sevinç çığlıkları yükseliyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız