SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de 1. Eğilim Yoklaması

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Teşkilatı’nda, mevcut belediye başkanlarına yönelik olarak Pazar günü eğilim yoklaması yapılacak.

Pazar günü yapılacak olan eğilim yoklaması öncesinde Malatya’da bulunan Milletvekili Öznur Çalık ve İhsan Koca , İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz ile birlikte parti binasında partinin il, ilçe, gençlik ve kadın kolları ile belediye ve il genel meclis üyelerinin de katılımıyla toplantı yaptılar. Toplantıda milletvekilleri eğilim yoklaması ile ilgili bilgi verdiler.

Pazar günü parti il binasında yapılacak olan yoklamada , AKP’li mevcut merkez belediye başkanı ile ilçe ve beldelerdeki belediye başkanları için partinin il ve merkez ilçe ile ilçelerdeki yöneticiler, il genel meclisi ile belediye meclisi üyeleri, partilerdeki kadın ve gençlik kolları yöneticileri oy kullanacak.

Eğilim yoklamasının AKP Ankara Milletvekili ve eski Grup Başkan Vekillerinden Salih Kapusuz başkanlığında, Şanlıurfa Milletvekili Zülfükar İzol, Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Selva Can ile Gençlik Kolları MKYK Üyesi Abdullah Özer’i gözetiminde yapılacağı bildirildi.

Eğilimi belirlemeye yönelik yoklamadaki sonuçların parti görevlileri tarafından genel merkeze sunulacağı bildirildi.

Bu arada, Malatya’da AKP’nin aday adaylarına partililerin yaklaşımını saptamaya yönelik eğilim yoklamasının, parti üyelerinin de katılımıyla 3 Ocak Cumartesi günü yapılacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız