SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de 32 Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:25:51
AKP'de 32 Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

AKP'ye 26. dönem milletvekili genel seçimi için Malatya'dan aday olmak üzere toplam 32 kişinin başvuruda bulunduğu açıklandı.

Başvurusu süresi 31 Ağustos- 3 Eylül olan AKP'de, aday adayları Malatya İl Başkanlığı ve parti genel merkezine başvurularını yapmışlardı. Genel merkezde başvuru kayıtlarının bilgisayara geç girilmesi nedeniyle, Malatya aday adayı listesi dün gece netleşti ve sayının 32'ye ulaştığı bildirildi.

malatyahaber.com'un daha önce yayınladığı 27 ismin yanı sıra Ahmet Ercan Uçkan, Betül Birer, Ergül Zelyurt, Ramazan Karaca ve Muharrem Edip Şahin'in de eklenmesiyle başvuru sayısının 32 olduğu açıklandı.

İSTE ADAY ADAYLARI..

AKP'ye milletvekili adayı gösterilmek üzere başvuruda bulunan aday adayları şunlar:

1.Abdullah Eraslan

2.Ahmet Ercan Uçkan

3.Betül Birer

4.Bülent Tüfenkci (Mevcut Milletvekili)

5.Cemal Taşdemir

6.Emine Akkurt

7.Ergül Zelyurt

8.Erol Demirtaş

9.Hayrullah Keleş

10.Hüseyin Cemal Akın

11.Mahmut Mücahit Fındıklı

12.Mehmet Akgül

13.Mehmet Sonkaya

14.Mehmet Görgeç

15.Mehmet Naci Şavata

16.Metin Çetin

17.Metin Tay

18.Muharrem Edip Şahin

19.Mustafa Şahin (Mevcut Milletvekili)

20.Mustafa Bingöl

21.Nebahat Bakırcı

22.Nurettin Yaşar (Mevcut Milletvekili)

23.Okan Karakuş

24.Orhan Feyzi Kazanç

25.Ömer Faruk Öz

26.Özcan Çetin

27.Öznur Çalık (Mevcut Milletvekili)

28.Ramazan Karaca

29.Selma Güner

30.Taha Özhan (Mevcut Milletvekili)

31.Ufuk Önalan

32.Yusuf Özdemir

"GENEL MERKEZ KİMİ GÖSTERİRSE.."

Bu arada aday adayların başvurularını değerlendiren AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Aday adaylığı süreci 3 Eylül 2015 itibari ile akşam saat 19.00'a kadardı. Ve arkadaşlarımızla Malatya milletvekilli için aday adayı olan arkadaşlarımız toplamda 32 kişi oldu. Bu arkadaşlarımız içeresinde hali hazırda 25 dönem milletvekili adayımızın 5’i de aday adayı oldu. Bununla beraber 24 dönem milletvekilliğini yapmış arkadaşlarımız da Malatya’dan aday adayı oldu. Toplam da 32 arkadaşımız aday adayı oldu. Bu seçim bir nevi tekrardan seçim, iki aylığına, üç aylığına milletvekili olsun diye seçilmedi milletvekillerimiz. Malatya'mız büyük bir başarı gösterdi. Türkiye'de Allah'a şükürler olsun en çok oy veren illerden biri oldu. Bu anlamda da 1 Kasım seçimleri inşallah bu aday adaylarımız 18 Eylülde değerlendirecek.18 Eylülde saat 17.00'de basın aracılığı ile vatandaşlarımıza ileteceğiz. 1 Kasım seçimleri için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Şuan itibari ile hangi arkadaşımızın aday gösterileceği veya aday olmayacağını bizde bilmiyoruz. Bu tamamen genel merkezle ile ilgili olan bir şey, tekrardan mülakatlar yapılacak. Genel Başkanımızın tamamen inisiyatifinde olan bir değerlendirme olacak. Genel merkez kimi gösterirse biz teşkilat olarak onun arkasında duracağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız