SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de 4 Adayla Mülakat

A- A+ PAYLAŞ

AKP'de, Mustafa Şahin'in milletvekili adaylığı için istifa etmesiyle boşalan il başkanlığı görevine aday 4 ismin Ankara'ya çağrıldığı bildirildi.

AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın sekreteryasından bu konuda yayınlanan basın bülteninde şu bilgiler yeraldı:

"AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak,AK Parti Malatya İl Başkan adaylarının son değerlendirmelerin yapılması için Ankara çağrıldığını ve nihai kararı Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğini söyledi.

Milletvekili Ölmeztoprak,Ak Partimiz ülke genelinde olduğu gibi parti içinde de demokrasiye önem veren bir partidir ve Türkiye’nin en güçlü teşkilatına sahiptir.Ak Parti’de bütün görevler halka hizmet yeri olarak görülür.Bu görevde il başkanlığıda önemli bir yere sahiptir.

Dün itibariyle Özcan Çetin,Eyüp Sağlam,Bülent Tüfekçi ve Hakan Kahtalı kardeşlerimiz Ankara'ya çağrıldı.Bu adaylarla AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Sayın Ekrem Erdem ve bölge koordinatörümüz ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’la görüşmeler gerçekleştirildi. Malatya teşkilatının ve biz milletvekillerinin fikirleride geçen hafta alındı. Görüşleri alınan 4 aday hakkında nihai kararı,Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırgızistan dönüşü sonrası açıklaması bekleniyor dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız