SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Başkanlar Toplantısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki AKP'li belediye başkanları ve ilçe başkanları toplantısı Darende ilçesinde yapıldı.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan'ın daveti üzerine ilçeye gelen Malatya merkez ve ilçelerden 34 belediye başkanı, 13 ilçe başkanı ve parti yöneticileri partilerinin programı hakkında istişarede bulundular. Toplantıya, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mücahit Fındıklı, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Parti İl Başkanı Mustafa Şahin, merkez ilçe başkanı Celal Ekici ve belediye başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Darende Belediye Başkanı İsa Özkan yaptı. AKP'nin teşkilatıyla bir bütün olduğunu kaydeden Özkan, "Teşkilatta görev alan arkadaşlarımız yükü omuzlamalı, elini taşın altına koymalıdır. Tüm yük hep birinci adamların sırtındadır, paylaşımcı yapıyla birbirimize destek olmalıyız ki yaptığımız hizmetler daha verimli olsun" dedi.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin de 7 yılda partilerinin yaptığı çalışmaların önceki hükümetlerin hayallerinin bile üstünde olduğunu ve gerçekleştirilen hizmetlerle ülke genelinde ve Malatya'da ciddi atılımları yapıldığını vurguladı. Şahin; "Hizmetlerin halka ulaşmasında ilk kapı sizlersiniz, vatandaş sizlerle muhatap oluyor, yapılan çalışmaların anlatılması konusunda sizlere büyük görev düşüyor" dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da yerel yöneticiliğin büyük sorumluluklar gerektiren bir iş olduğunu ve yorulmak nedir bilinmemesi gerektiğini belirtti. Ahmet Çakır, "Bizler bu göreve talip olurken, hizmetlerin halka ulaşmasında elimizi taşın altına koymak ve her türlü fedakarlığı yapmak için yola koyulduk. Herkes, her yönetici yeni hizmetlerin peşindedir önemli olan herkesi memnun edecek çalışmalar yapmaktır. Malatya'yla ilgili bizlerde ciddi çalışmalar hedefliyoruz" diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ise Türkiye'nin değişim ve dönüşümünün partilerince çok güzel bir biçimde yürütüldüğünü bunun ülkemizin kalkınmasına önemli bir adım olduğunu belirtti. Malatya'nın yapılan ve hedeflenen yatırımlarla doğu ve güneydoğunun sağlık, spor ve kültür alanlarında bölgenin yıldızı olacağını ifade etti. Fındıklı ayrıca; "Bir ülkede demokrasi ne kadar ileri gidiyorsa ekonomi de o kadar ilerler. Bireyler olarak Türkiye'nin standardını demokrasiyle taçlandırmalıyız" dedi.

Malatya milletvekili Öznur Çalık da tüm vatandaşların demokratikleşme sürecinde gereken olgunluğu göstermesi gerektiğini söyledi. Çalık; "Herkes hukuka güvenmeli ve açılan davalarla ilgili sonuçlanıncaya kadar yorum yaparak kurumlar üzerinde baskı kurmamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti laik ve sosyal bir hukuk devletidir, fertler olarak bizler de bu sorumluluğun gereğini yapmalıyız" diye konuştu.
Partilerinin sosyal alanlarda yaptığı yardımların oy toplanmasına yönelik eleştirilmesini doğru bulmadığını sözlerine ekleyen Öznur Çalık; "Vatandaşa dağıtılması gereken hakkı bizler ulaştırdığımızda eleştirildik, zamanında halkının hakkını teslim etmeyenler de bundan rahatsız oldu" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız