SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Bayramlaşma Programı

0
Güncellendi - 2020-08-04 02:49:32
AKP'de Bayramlaşma Programı
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla, bayramlaşma programı düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığınca, parti binasında düzenlenen bayramlaşma programında İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci ve Hakan Kahtalı partililerle bayramlaştı.

Bayramlaşma programında konuşan Çalık, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) ile mücadelede başarılı bir süreç yönettiklerini hatırlatarak, "Bunda en önemli etken 18 yıldır sağlık sisteminde yapmış olduğumuz yatırımlar ve altyapıya vermiş olduğumuz desteklerdir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Sağlık Bakanımızın ve diğer bakanlarımızın koordinasyonuyla çok başarılı bir dönem yaşadık. Salgın dönemini, sağlıkla sıhhatle atlatmamız içinde sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına dikkat etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Çalık, kuru kayısıda fiyat istikrarının sağlanması için Toprak Mahsulleri Ofisinin kayısı alımına başlayacağını duyurmasıyla fiyatların yükseldiğini belirterek, kuru kayısı ihracatından elde edilecek gelirde de artış olacağını kaydetti.

Bülent Tüfenkci ise parti olarak demokrasinin ilerlemesi, gelişmesi ve millet iradesinin yönetimlere yansıması noktasında taviz vermediklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye lig atlıyorsa, birileri rakamlarla oynayarak, bir takım olumsuzlukları büyüterek, gündeme taşımaya çalışıyorsa, bizde yaptığımız hizmetleri anlatacağız ve anlatmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Hakan Kahtalı ise pandemi döneminden başarıyla çıkacaklarını dile getirerek, sağlığa yapılan yatırımları anlattı.

İhsan Koca da birlik, beraberlik içinde Adalet ve Kalkınma Partisi olarak güçlü ve büyük aile olma özelliklerini sürdüreceklerini belirtti.

Bayramlaşma programına Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Adalet ve Kalkınma Partili ilçe belediye başkanları ile partinin ilçe başkanları katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Suat (3 yıl önce)
    Sayin baskanlar vekiller sehirin ici temizlik tamamen bitmis çöp konteyner ler leş kokuyor sokaklar su sisesi çöp ne arasan var virus vakasi cogaldi deniliyor otobus munibusler çakılı.hizmetler durdurulmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (3 yıl önce)
    Hepsi millet için dava için kendinden geçiyor malatya Siyasetçilerimiz maşallah hepsi çok çalışkan millet sevdasından evin yolunu şaşırmışlar uyku tutmuyor Sabahlara kadar çalışıyorlar malatya sizin emeginizi Hakkınızı nasıl öder
    0
    0
    Yanıtla
  • Çımıhtılı (3 yıl önce)
    Körler sağırlar birbirini ağırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    dünya muhabbeti körlük yapar... geçici makam ve mevkiler için kendini kaybedenlerden olmayınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfi (3 yıl önce)
    Çarsıda cafelerde otobuslerde marketlerde lokantalarda maske denetimi kesınlıkle yapılmalı sayı artıyor denetım yapalım gec olmadan vatandası uyaralım sayı artmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski Dost (3 yıl önce)
    Bi haberde Çalığın fotoğrafı varsa üfürükten bi haber vardır, bir kaç poz verip sipariş bi bayramlaşma haberi yaptırmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa 44 (3 yıl önce)
    Negüzel agırlamışlar birbirilerini allah mutlulugunuzu Daim etsin saltanatınız daim olsun durmak yok Hizmete devam
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz (3 yıl önce)
    İşte bu ekip gerçekten sayenizde millet partiden sogudu
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Sayın cumhurbaskanim Malatya'da 18 yıldan beri aynı kişiler siyaset yapıyor biz size oy veriyoruz bu ilde siyasette yeni yüzler görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye baskanini seçerken particilik yaparsan hep ayni adamlar gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Uğruna bir şeyler yaptığınız için pişman etmeyecek insanlar için çabalayın, sizin verdiğiniz bütün emekleri görmezden gelen insanlar için değil. Çünkü bir şeye boşa emek verdiğinin farkına varmak kadar kırıcı bir şey yok hayatta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Tam bayramlaşma zamanı aslında bunlar vatandaşa örnek olacaklarına bunlar kuraları cigniyorlar pandemi döneminde insanları tam toplama zamanı vali bey açıklıyor körebe vurus malatyada artıyor ancak denetleme 0 düğün salonlarında millet halay çekiyor halk ne yapsın partiler bayramlaşma yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (3 yıl önce)
    Günü gelecek tarihte esamesi bile okunmayacak az kaldı bu halk artık bunların gerçek yüzünü gördü
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Şaka gibiler..Hic hastane ziyaret etmisler mi bu donemde...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sukru Birhan (3 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Şehirde salgın almış başını gitmiş, parti bayramlaşma töreni yapıyor. Ve gerek protokolde gerekse bayramlaşmaya gelenlerde sosyal mesafe diye bir şey yok. Milletvekilleri bu şekilde davranırsa, halkın bildiğini okuması doğal. Yazık!
    0
    0
    Yanıtla