SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Bayramlaşma Töreni

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatında bayramlaşma törenini gerçekleştirdi.

Öğretmen Evi'nde AKP İl Teşkilatı'nın organizasyonuyla gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, İhsan Koca ve Mehmet Şahin ile AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ilçe ve belde teşkilatı temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları ve AKP Malatya Teşkilatı üyeleri katıldı.
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Ramazan ayı boyunca hep birlikte el birliğiyle bu memlekette işkenceler kalksın diye, bu memlekette hukukun üstünlüğü sağlansın diye bu anayasa değişikliğinde evet çatısı altında birleşen tüm dostlarımızı Pazar günü yepyeni bir göreve, sandık başına davet ediyorum" dedi.

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz ise, "Önümüzde bir referandum var. İki tercih var deseler, 'AK Parti bir daha iktidara gelecek ve sizde milletvekili olacaksınız. Veya referandumda evet oyu çıkacak hangisini tercih edesiniz?' diye sorsalar. Vallahide, billahi de referandumda evet çıkmasını her şeyden daha önemli görüyorum" diye konuştu.
Tüm İslam aleminin bayramını tebrik eden AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, "Çifte bayram olsun. Demokrasi bayramıyla Ramazan bayramını birlikte kutlayalım" şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca ise, "Bayramınız, bayramımız mübarek olsun. Allah Ramazan bereketi hürmetine aramızdaki birlik ve beraberliği güçlendirsin, bizi haset ve fesattan korusun" dedi.

Çifte bayram yaşamak istediklerini kaydeden AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin de, "Referandum ile birlikte çifte bayram yaşayalım. Evetlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum" diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, tüm İslam aleminin ve Malatyalıların bayramlarını tebrik ederek, "İnşallah bu bayram hem bizler için tüm hemşerilerimiz için, ülkemiz için en iyi şekilde geçer. Referandumdan da inşallah hayırlı bir karar çıkacak" şeklinde konuştu.

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin de, "Yaptığımız çalışmalar seçim için değildi. Ama seçimlerden çok daha önem arz eden, ülkemizin yarınları için, geleceğimiz için, gelecek nesillerimiz için bir dönüm noktası olan 12 Eylül'leri inşallah bu sefer bayram olarak yaşayacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız