SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Bayramlaşma

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Öğretmenevi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Mücahit Fındıklı, İhsan Koca, Mehmet Şahin ve Fuat Ölmeztoprak, Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yanı sıra İl Başkanlığı temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye başkanlığı aday adayları ile çok sayıda parti üyesi katıldı. Yoğun katılımın olduğu bayramlaşmada partililer aşırı kalabalıktan ve sıcaktan dolayı zor anlar yaşadılar.

AKP İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz partililerin bayramını kutlarken vekillerin il teşkilatıyla olan uyumunun sevindirici olduğunu söyledi. Yılmaz konuşmasında, “Kavgadan her zaman zarar gelir ama barış güzel gelişmelerin sebebidir. Bu anlamda sağlanan bu birlik ve beraberlik ortamının daim olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise partililerin bayramlaşmaya gösterdiği ilgiyle ilgili olarak “Statikçiler bu salonun bu kadar dolacağını hesaplayamadılar herhalde” dedi. Akın, AKP kadrolarının artık salonlara sığmadığını belirterek, “İnşallah önümüzdeki seçimlerde Genel Başkanımız ve Başbakanımızın arzu ettikleri ve gayret gösterdikleri gibi Türkiye genelindeki oy oranımız yüzde 47’lerin çok üzerinde olacak. Bugünkü tebligata iştirak eden arkadaşlarımızın artması, salonlara sığmaması bunun bir işaretidir. Biz ilimizde ve ülkemizde huzurlu bayram kutluyoruz. Başbakanımızın da belirledikleri hedef doğrultusunda inşallah 2023 yılında dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olacağız” diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık, bayramlaşma töreninde sevgi, kardeşlik ve hoşgörünün hakim olduğunu belirterek, “AK Parti ailesi birlik ve beraberlik içerisinde burada. Yerel seçimlere de işte bu coşkuyla çıkacağız. Dimdik ve pırıl pırılı ak kadromuz ile genel ve yerel iktidarı yakaladık. Bundan sonrada uzun ve ince olan bu yolda ilerleyeceğiz” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı ise, coşkulu bir bayram töreni geçirdiklerini kaydederek, “AK Parti bu coşkulu günlere alışıktır. Bütün seçim çalışmalarında ve sandık neticelerinde sizlerin yoğun çalışmalarıyla bu coşkuyu tüm Türkiye’ye yaşattık. Önümüzde yerel seçimler var ve bayramla beraber başladık. Mahalli idareler seçimleri AKP’nin en iddialı olduğu seçimdir. Dolayısıyla, tüm kadrolarımız ve adaylarımızla el ele vererek, küsmeden, darılmadan Türkiye’ye bir bayram yaşatacağız” şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz de, yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini ve bayramlaşmaya gelen herkesten yerel seçimlerde hep birlikte "ak kadro" olarak çalışmalarını istedi.

AKP Malatya Milletvekilleri İhsan Koca ve Mehmet Şahin ise, herkesin bayramını kutladı.

FOTO: Ramazan Gürsel TUNAY (Yorum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız