SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Büyük Sevinç

A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Teşkilatı, milletvekili genel seçiminden alınan zaferi kutluyor.

Milli Egemenlik Caddesi’ndeki AKP Malatya Teşkilatı önünde toplanan partililer, davul zurna şeliğinde oynayıp, "AK Parti" ve "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attılar.

AKP’lilerin sevinç gösterisi nedeniyle Milli Egemenlik Caddesi'nde trafik bir süre aksadı.

Bu arada seçim sonuçlarının ardından konuşan, seçilen AKP’liler Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, seçmene teşekkür ettiler. 

5 AKP, 1 CHP

Malatya'da alınan sonuçlara göre 6 milletvekilliğinden 5'ini AKP, 1'ini de CHP kazandı. 

AKP'de Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve Ömer Faruk Öz yeniden milletvekili seçilirken, eski il başkanı Mustafa Şahin ile eski belediye başkanı Cemal Akın, bu partinin ilk kez parlamentoya seçilen isimleri oldu.

CHP'de ise işadamı Veli Ağbaba, bu partinin TBMM'deki tek Malatya temsilcisi olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız