SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Cumartesi Yoklama

A- A+ PAYLAŞ

AKP'de, 14 Mayıs Pazartesi akşamı İl Başkanlığı tarafından açıklanan 67 kişilik listede adı yeralmayan milletvekili Münir Erkal'ın da başvurusunu genel merkeze yaptığı, bu partideki aday adayı sayısının böylece 68'e ulaştığı bildirildi. Erkal'ın adının açıklanan 67 kişilik listede yeralmamasına ilişkin soru üzerine, il yetkilileri listeyi saat 16.55'de genel merkezle yaptıkları görüşmede aldıklarını, o görüşmede alınan listede Erkal'ın adının olmadığını, sormalarına karşın Erkal'ın adının bulunmadığının kendilerine ifade edildiğini söylediler. Ayrıca, AKP'de daha önce 14 Mayıs akşamı sona ereceği belirtilen aday adayı başvuru süresinin 16 Mayıs Çarşamba akşamına kadar uzatıldığı, başvuruların bu süredeki başvuruların genel merkeze yapılabileceği belirtildi.

Bu arada, aday adayları ile ilgili olarak temayül yoklamasının 19 Mayıs Cumartesi günü yapılacağı bildirildi. AKP yetkilileri, parti üyelerinin aday adayları ile ilgili değerlendirmelerini öğrenmeye yönelik yoklamanın, oylama şeklinde yapılacağını, ayrıntıların daha sonra duyurulacağını, il ve ilçelerden parti yöneticileri, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik komisyonu üyelerinden oluşan bin civarında kişinin oylamaya katılacağını ifade ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız