SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Facebook Operasyonu

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:39:37
AKP'de Facebook Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti, kurumsal kimliğini korumak amacıyla ve sosyal medya ortamındaki kargaşayı önlemek için, Facebook üzerindeki ’’AK Parti’’ ve ’’Recep Tayyip Erdoğan’’ adı altında açılan bir çok sayfayı kapattı.

Partinin kurumsal sitesinden yapılan açıklama şöyle,

’’AK Parti olarak, kurumsal kimliğimizi koruma amacıyla, partili kardeşlerimizin talepleri doğrultusunda, Facebook mecrasında önemli bir adım atmış bulunuyoruz.

’’TAKİPÇİLERİMİZİ BİRLEŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ’’

’’Attığımız bu adımla, Facebook mecrasında AK Parti veya Recep Tayyip Erdoğan adına birbirinden farklı birçok sayfa olmasının yol açtığı kargaşaya son verebilmeyi; takipçilerimizi birleştirebilmeyi hedefliyoruz.

’’ONLARA MİNNETTARIZ’’

Facebook mecrasında partimize destek amacıyla gönüllü kardeşlerimiz tarafından açılmış çeşitli sayfaların, bugüne dek önemli bir işlev gördüğünü elbette inkar edemeyiz; gerçekleştirmiş oldukları halisane çalışmalardan dolayı onlara minnettarız.

Takdir edersiniz ki, kurumsal kimliğimizin korunması sayesinde, partimizin saflarında yer almayan kullanıcılar tarafından bu mecranın suistimali de önlenmiş olacaktır.

İSİMLERİ SADECE RESMİ SAYFALAR KULLANABİLECEK

Bu yeni adım, AK Parti veya Recep Tayyip Erdoğan ibarelerini içeren adlandırmaların sadece partimizin denetimindeki resmi sayfalar için kullanılabileceği anlamına geliyor.

Nitekim, geçmişte gönüllü kardeşlerimiz tarafından açılmış olan, adreslerinde AK Parti veya Recep Tayyip Erdoğan ibarelerini içeren Facebook sayfalarının kapanması tümüyle sözünü ettiğimiz teknik nedenlerden kaynaklanmıştır.

Facebook mecrasında, AK Parti denetiminde olan kurumsal sayfalarımız, halihazırda şu üç adresten ibarettir:

https://www.facebook.com/LiderRecepTayyipErdogan

https://www.facebook.com/RecepTayyipErdogan

https://www.facebook.com/akparti

AK Parti’nin kurumsal kimliğini koruma amacıyla bu adımın atılmasını sağlama sürecinde çalışmaları, görüş ve önerileri ile bizlere katkıda bulunmuş tüm kardeşlerimize ve gönüldaşlarımıza bilvesile tekrar teşekkür ediyoruz.’’

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız