SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Görev Dağılımı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:40
AKP'de Görev Dağılımı
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya 5. Olağan İl Kongresi'nin ardından oluşan yeni yönetimde görev dağılımı gerçekleştirildi. AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından 50 kişilik yönetim kurulu üyeleri arasından seçilen 12 kişilik İl başkan yardımcıları ve sorumlu çalışma ekibi açıklandı. 

BAŞKAN KAHTALI: ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 2015 yılı içerisinde yapılacak genel seçimde Türkiye’nin ve Malatya’nın zaferle yoluna devam edeceğini ifade ederek, Malatya Olağan İl Kongresi’nin ardından genç ve dinamik bir yönetimin oluşturulduğunu kaydetti. Başkan Kahtalı, “Kongrelerimiz partimizin kuruluş ilkeriyle birlikte tazelenme ve yenilenme hedeflerini daha fazla arttıran, kardeşliğini, birliğini ve beraberliğini geliştiren gerçekleştirdiğimiz çok güzel ve anlamlı dönemlerdir. Rabbim’e, bize bugünleri yaşattığı için, işte bu heyecanı, bu coşkuyu yaşattığı için hamdediyorum. Bize sabrın, bize direnmenin, bize sebatın değerini öğrettiği için Rabbim’e hamdediyorum. Kalbimize, ülkeye hizmet, millete hizmet, halka ve Hakk’a hizmet aşkını, sevdasını, tutkusunu veren Allah’a hamdediyorum. Hepsinden öte; bize, böyle bir muhabbet bahşettiği için, bize böyle yol arkadaşları nasip ettiği için, bize sizlerle yol yürümeyi mukadder kıldığı için rabbime sonsuz hamdediyorum. Hep birlikte bir yumruk olarak, milletimizinde desteğini alarak 2015 genel seçimlerinden inşallah zaferle çıkacak, hedeflerimize koşarak devam edeceğiz. Ortak akıl, ortak fikir ve düşüncelerle tek liste ile girdiğimiz seçimden çıktık. Yeni yönetimimiz genç ve başarılı bir ekiptir. Oluşturduğumuz yönetim ile şimdiden mahalli yönetimlerimizin güçlenmesi için çalışmalara başladık. Her iş kolu ve kesimden dostlarımızla çıktığımız yolda halkımızın isteklerini dinleyerek çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bizlere bu onurlu ve hayatımızın sonuna kadar onurla taşıyacağımız görevi tevdi eden Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere, birlikte siyaset yaptığım tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte ülkemin, milletimin,memleketimin ve partimin hizmetinde olacağımı bu vesileyle ifade etmek istiyorum” dedi. 

YENİ YÜRÜTME KURULU 

Hakan Kahtalı’nın İl Başkanlığı’nda oluşturulan yeni yönetimde Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mahmut Öner Özer, Teşkilat Başkanı Nadir Çalık, Seçim İşleri Başkanı Nurettin Sert, Tanıtım ve Medya Başkanı Miraç Göçmez, Sosyal İşler Başkanı Eyüp Sağlam, Dış İlişkiler Başkanı Enes Perçin, Yerel Yönetimler Başkanı Nevzat Diri, Ekonomi İşler Başkanı Hacı Bayram Yılmaz, Halkla İlişkiler Başkanı Cumali Altıntop, Mali ve İdari İşler Başkanı Gürbüz İsmet Yılmaz, Ar-Ge Başkanı Şahin Karahan, Genel Sekereter Aynur Oğuzhan olarak belirlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız