SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de İftarlı Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

 
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun 10. yıldönümünde,  81 ilde olduğu gibi Malatya’da da iftar yemeğinde kutlama yapıldı. Düzenlenen  iftar yemeğinde AKP’ler milletvekilleri ve parti yöneticileri ile buluştu. 
 
Karakavak’taki Havuzbaşı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe AKP Maraş milletvekili Nevzat Pakdil, Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, Malatya Belediye başkanı Ahmet Çakır, eski milletvekili İhsan Koca, İl, ilçe, belde teşkilatları, Kadın ve Gençlik kolları yöneticileri, İlçe ve belde belediye başkanları, İl Genel ve Belediye meclis üyeleri, bazı sivil toplum örgütleri temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. AKP'nin diğer milletvekili Öznur Çalık, görevli olarak Karabük'te düzenlenen programa katıldığı için Malatya'ya gelemedi.
 
Genel başkan ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın hapis süreci ve partinin kuruluş süreci ile AKP”nin 9 yıllık icraatlarının görüntülerle anlatıldığı sinevizyon gösteriminden ve il başkanı Bülent Tüfenkçi ile AKP K. Maraş Milletvekili Nevzat Pakdil’in, partilerinin eğitim, sağlık alanları başta olmak üzere tüm alanlarda yaptıkları hizmetleri anlatan özet konuşmalardan sonra kuruluş yıldönümü etkinliği sona erdi.
 
ÇALIK'IN KARABÜK'TE YAPTIĞI KONUŞMA
 
AKP'nin 10. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Karabük İl Teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğine katılan MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Balyozla, ay ışığıyla, sarı kızla, ergenekonla mücadele etmek için size ihtiyacımız var" dedi.
 
Çalık, "Bu ayın doğmasına vesile olan yüce milletimizdir. Hamurunu da çamurunu da kaderini de milletimizin yoğurduğu AK Parti doğum günü oldu. Geçen 10 sene içerisinde hiçbir şey eskisi gibi değil. 3 Kasım 2002 öncesi yaşanan sıkıntıları hiç birimiz unutma. Milli Güvenlik Kurulunda o dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in anayasa kitabını fırlatması ve ülkede yaşanan ekonomik kriz. Batan bankalar. Bir gecede dolar milyarderleri olanları unutmayın. Geçmiş dönemlerde yaşananlardan sonra bu süreçler AK Parti'nin kuruluş sürecinin başlamasına vesile olmuştur. Halkımız yenilik ve değişim istiyordu. Bu değişimi ve yeniliği sağlayacak olan Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan dı. O süreçte Genel Başkanımız için muhtar bile olamaz dediler. Ama bugün nasıl dünya lideri olduğunu görüyorlar. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik."Ekonomide, sağlıkta, ulaşımda her şeyde geçmişe göre çok yol kat ettiklerinin ortada olduğunu anlatan Çalık, sözlerine şöyle devam etti: "Karanlığın en koyu olduğu anlar aydınlığa en yakın olduğumuz andır. 2001 krizi yaşandıktan sonra bizim geldiğimiz nokta bugün, bugün dünyanın en büyük 15. ekonomisiyiz. Dünyanın yaşadığı krize inat en fazla büyüyen ülke Türkiye. G20 ülkeler arasında Çin'den sonra en fazla büyüyen ülke Türkiye." dedi. 

Ülkenin tam sivil bir anayasaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Çalık, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yaptığımız eğitim,sağlık ve ulaştırmanın taçlanması lazımdı. Bunun için demokrasiye ihtiyacımız var. 12 Eylül'de demokrasiye geçişin ilk adımını attık. Yarı sivil bir anayasa çıkardık. Bu dönem inşallah bizim yeni bir sivil anayasamızın var olduğu bir dönem olacak. Yolumuz uzun ve inceydi. Uzun ince bir yolda ilerken hiç hata yapmadan emin adımlarla milletimizin bize olan güvencini hiç sarsmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyordu. Sarsmadan da devam ettik. Tam 7 seçimden 3 genel, 2 yerel ve 2 referandumdan AK Parti alnının akıyla çıktı. Milletimiz tam destek verdi. Milletimize hiç sırtımızı dönmedik. Sizlerle beraber yolumuza devam edeceğiz. Demokrasimizi sekteye uğratmadan devam edeceğiz. Demokrasimizi taçlandırmak için yoksullukla, yolsuzlukla mücadele etmek için yasaklarla mücadele etmek için size ihtiyacımız var. Balyozla, ay ışığıyla, sarı kızla, ergenekonla mücadele etmek için size ihtiyacımız var. Tüm Türkiye'ye ihtiyacımız var."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız