SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de İki İlçe Kongresi

A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya'nın Doğanşehir İlçe Başkanlığına tekrar Zekeriya Demirtaş seçildi. 
 
Doğanşehir ilçesi belediye nikah salonunda gerçekleştirilen AKP Doğanşehir İlçe Başkanlığı seçimi programına, Malatya milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve parti yöneticileri ile partililer katıldı.
 
Başkan Zekeriya Demirtaş'ın tekrar tek aday olduğu kongrede konuşma yapan Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AKP iktidarlarının yaptığı hizmetleri anlattı. 
 
Doğanşehir yerelinde yapılan hizmetleri anlatıp, ölüm yolu olarak bilinen Reşadiye geçidinin by-pas yapılarak yeni yol açıldığını hatırlatan Çalık, duble yollardan enflasyon ve faizlerin düşürülmesine, çiftçiye verilen desteklerden ekonomik kalkınmaya kadar birçok hizmetleri anlattı. Çalık, "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" ifadelerini kullandı. 
 
Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'nin konuşmalarından sonra seçime geçildi ve tek liste ile gidilen seçim sonucunda Zekeriya Demirtaş tekrar ilçe başkanı oldu. Yönetim kurulu ise  Burhan Tanışık, Murat Kavuncuoğlu, Fahrettin Tapar, Tahsin Çiçek, Mustafa Demirer, Selçuk Kaplan, Eyüp Zelyurt, Hacı Ali Erbatan, Serdar Artuç, Münir Akbaş, Hüseyin Akbaş, Nadir Arık, Nafiz Aktan, Mehmet Çelebi, Abuzer Toprak, Bircan Can, Mübeccel Çiçek, Derya Çoban ve Güler Özdemir'den oluştu.
 
YAZIHAN'DA..

Yazıhan ilçesinde yapılan AKP ilçe başkanlığı seçiminde de Veysel Ateş, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.
 
İlçe girişindeki özel bir restoranda düzenlenen kongreye Malatya milletvekilleri Cemal Akın ve Mustafa Şahin, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve parti yöneticileri katıldı. 
 
Divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Eyüp Sağlam'ın yaptığı Yazıhan ilçe kongresinde ilk olarak konuşan İlçe Başkanı Veysel Ateş, ilçede 4. kongreyi gerçekleştirdiklerini ifade edip, her seçimde ilçede AKP'nin oylarını arttırdıklarını bildirdi. 
 
İl Başkanı Bülent Tüfekçi ise, parti içi gruplaşmaya ve hizipleşmeye imkan sağlamadıklarını vurgulayıp, "Sayın Başbakanımız, giden aracın el frenini kim çekerse, vebal altında olur diyor. Sayın başbakanımızın sözüne katılıyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın da, "Daha önceki iktidarlar döneminde temeli atılan hizmetler, AK Parti iktidara gelmesiydi kısa sürede bitmezdi. İşte Yazıhan'da hizmet veren bir Karasu projesi yıllardır konuşuluyordu. AK Parti iktidarı hayata geçirdi" şeklinde konuştu.  Akın, AKP iktidarlarının 9 yıllık süresinde, ülkede refah seviyesi artıp, satılan otomobil sayısının da katlanarak arttığını bildirdi. 
 
Milletvekili Mustafa Şahin ise, AKP iktidarlarının yaptıkları hizmetleri anlattı. 
 
Konuşmalardan sonra oy kullanmaya geçildi ve tek aday olan Veysel Şahin AKP Yazıhan ilçe başkanlığa tekrar seçildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız