SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de İstanbul'u İsteyip Malatya Listesine Girmiş

0
Güncellendi - 2018-05-23 04:00:36
AKP'de İstanbul'u İsteyip Malatya Listesine Girmiş
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Malatya listesindeki en büyük sürpriz, 5 milletvekili de dahil olmak üzere Malatya'dan aday adaylığı için başvuran 74 isim arasında bulunmayan Selahattin Barış Palandöken'in Malatya 5'inci sıradan aday gösterilmesi oldu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı ve anne tarafından Malatyalı olan, 1949 Malatya doğumlu Bendevi Palandöken'in oğlu olan Selahattin Barış Palandöken'in, AKP'ye  İstanbul 3. Bölgeden milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığı, ancak son anda Malatya listesine konduğu bildirildi.

AKP'nin, YSK'ya 21 Mayıs Pazartesi saat 17.00'ye kadar verilmesi gereken aday listesinin Malatya bölümünde saat 15.00 kadar sırasıyla Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı'dan sonra 5. sırada Vahit Atalan, 6. sırada Osman Aladağ'ın yeraldığı, ancak listenin teslimine yakın son iki sıranın değiştiği, Palandöken'in 5'inci sıraya, Atalan'ın ise 6'ncı sıraya yerleştirildikleri, Osman Aladağ'ın ise liste dışı kaldığı öğrenildi.

Selahattin Barış Palandöken'in, 7 Haziran 2015 seçimlerinde de, AKP İstanbul 3. bölgeden aday adayı olmak için başvuru yaptığı, ancak aday listesinde yeralmadığı bildirildi.

Sürpriz bir şekilde Malatya listesine yerleştirilen Selahattin Barış Palandöken'in, 2016 yılında Hande Erdem (Palandöken) ile Ankara'da dünyaevine girdiği, nikah şahitliklerini yapan isimler arasında Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın da bulundukları, diğer nikah şahitlerinin ise Ankara'da yerleşik dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dönemin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, eski TBMM Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı Recai Kutan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan oldukları bildirildi.

ÖZGEÇMİŞİ..

Selahattin Barış Palandöken, 1979 Ankara doğumlu. İlk, orta ve liseyi Ankara'da okudu. Londra Oxford House College'da yabancı dil eğitimi aldı. İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Sanatları Bölümü'nden mezun oldu. THK Üniversitesi İşletme Ana Bilim dalında yüksek lisans yaptı, doktora çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Ana Bilim Dalı'nda eğitimine devam ediyor.  Ailesine ait işyerinde çalışma hayatına başladı. Çeşitli firmalara yurt içinde ve yurt dışında danışmanlık hizmeti verdi. Bir süre STK'larda danışmanlık ve iletişim sanatları üzerine çalışma yaptı. Bilirkişilik temel eğitimini tamamladı. Milletvekili aday adaylığı öncesine kadar Başbakan Müşaviri olarak görev yaptı.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTOĞRAF: Selahattin Barış Palandöken'in Haziran 2016'daki düğününden. Fotoğrafta Öznur Çalık da (sol baştaki) yeralıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

58 yorum yapılmış

  • Emre (5 yıl önce)
    Biz recep tayyip erdoğan ve yol arkadaşlarına her zaman elimizden gelen desteği vereceğiz. Çünkü Bizler Eski günleri kuyrukları bir daha görmek istemiyoruz. Rabbim recep tayyip erdoğan a kuvvet güç versin. Allah razı olsun reis de ülkemizi 16 yılda 50 yıl ilerisi götürdü o yüzden erdoğan ve akparti diyoruz. Artık sizlerin de at gözlüğünü çıkarmanızın vakti gelmiştir. Eğer ÜlkemiZin Daha Güçlü Olmasını istiyorsanız. Recep Tayyip Erdoğan ve Yol Arkadaşlarına Destek Çıkmalıyız Yalnız Bırakmamalıyız. Suriye yi görüyorsunuz allaha şükürler olsunki devletimiz var . Yoksa durumumuz vahim. Tüm dünya düşman istemiyorlar güçlü türkiye büyük türkiye görmek istemiyorlar. Allahın izniyle hepsinin planlarını boşa çıkaracağız. Rabbim Recep Tayyip Erdoğan ınyardımcısı olsun. Tüm Düşmanlara Karşı Kuvvet Güç Versin. Rabbim onu Korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • vegalı (5 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    emre yaşının bir önemi yok,o kuyruklarda ben bekledim biliyorum,bu yaşa kadar o kuyrukların sebebini öğrenememişsin,kuyrukların dönemi ecevit dönemidir,kıbrıs çıkartmasından dolayı,türkiyeye konan ambargodur sebebi,yani paran var,ama benzin.tüp,gaz yok,malatyada yaşıyorsun git markete,kırmızı biber kıbrıstan,kuru fasulye kırgızistan,nohut meksikadan,sarmısak çinden,et,çek cum,fransa,brezilyadan,soğan,irandan,geliyor,1,köprü devletin,2 köprü,devletin akpnin yaptığı,3 köprü,ibrahim çeçen ve italyan astaldinin,1.ve2 köprünün parası toplanıyor,üstüne,yıllık,125 milyon tl para konuyor,astaldi ve çeçene veriliyor,çünkü yeterli sayıda geçiş olmamış,osman gazi köprüsü kimin,astaldi ve ort larının,sen eminim osmangazi köprüsünü görmedin üstünden geçmedin,ama açıldığı günden bu güne yaklaşık,12 tl para ödedin,listeyi çok uzatabilirim,harran ovasının yarısı,ağrı ovasının hemen hemen hepsi,eyyy israillilerin eline geçti,ha dedelerin inönü döneminde,ekmek karneyle satılıyordu derse,2 dünya savaşı sonrası,almanya,rusya,japonya,abd,de,de ekmek karneyle satılıyor idi.
    0
    0
    Yanıtla
  • eminim şunuda duymuşsundur,akp den önce emekli maaşlarını ödeyemedi devlet,bu koca bir şehir efsanesidir,rasyonal değildir,değil türkiye dünyanın hiçbir ülkesinin emekli maaşı ve devlet memuru maaşı ödeyememesi mümkün değildir,şu an venazullada % 1000 enflasyon var,emekli kaç bolivar alıyor bilmiyorum,hergün değişiyor çünkü,emekli emekli maaşını almak için bankaya giriyor maaşı alıp çıktığında,ekmek zamlanmış oluyor,yani emekli maaşı alırsın ama alım gücün düşer,hitler almanyasında dahi maaşlar ödenirdi,maaşını insanlar çuvallarla alırdı,bir çoğu evde ısınmak içi sobada yakardı,çünkü odundan daha değersizdi,kısaca maaşı her ülke kendi para birimi ile öder,enflasyon olur alım gücü azalır ama öder.
    0
    0
    Yanıtla
  • at gözlüğünü çıkarın demişsin çok doğru,dünya,4.sanayi devriminde,5.sanayi devrine geçiyor,bize hala,1.sanayi devriminin ürünü olan araba yapmayı büyük başarı diye anlatıyorlar,gelişmiş dünya dünyanın yok olacağını ve insanoğlunun uzayda koloni kurmasını tartışıyor,2040 yılında marsa ilk yolculuğu yapacak,biz hala beka soru dış güçler vatan,adam marsı vatan yapmaya çalışıyor,bir ayetle noktalıyayım,ALLAH PİSLİĞİ AKILLARINI KULLANMAYANLARIN ÜZERİNE YAĞDIRIR,yunus süresi ayet 100.
    0
    0
    Yanıtla
  • at gözlünü çıkar,bundan yirmi yıl önce,nüfus 65 milyon,cami cemaati sayısı 2 milyon,bu gün,2 milyon,20 yıl önce türbanlı kadın nüfusun % 1,i bu gün % 64, 20 yıl önce nüfusun binde,3 ü oranında kendini ateist olarak tanımlayan vardı,bugün,toplumun yüzde 5 kendini deist ve ateist olarak tanımlıyor,açılan cami,imamhatip okulu ve ve 140 bine ulaşan diyanet kadrosu ile,sonuç bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • akin (5 yıl önce)
    tepkı cok malatyada
    0
    0
    Yanıtla
  • akin (5 yıl önce)
    malatyadakı 74 aday adayına büyük bir ayıp islenmıstır bu olmamalıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (5 yıl önce)
    Anası malatyalı Malayayı görmemiş Malatyalılara Millipiyango ikramiyesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)
    Baba parasıyla eğitim alınmış(kötü bir eğitim), kimo para bende olsa en iyi ümiversitelere giderdim.Bu berbat eğitimle Başbakanlık Müşaviri de olunmuş.Şimdi milletvekilliği ile kazanma zamanı. Mükemmel.Anlatmaya gerek yok. Oylar Mhp’ye.Ordaki liste daha güzel.En azından şehit Belediye Başkanımıza vefa borcunu öderiz
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeim mhp ye verince ne değişecek, aynı şey sayılmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    malatyanın ablası Öznur Çalık'tır. Listeyi Çalık yapsaydı 1. sıradan kendini aday gösterirdi. Fitne çıkarmayın Cumhurbaşkanımızı mecliste güçlü kılmak için 6 vekil çıkarmalıyız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Seçmen (5 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Cumhurbaşkanımızı mecliste MHP ile güçlü çıkarırız çünkü Cumhur İttifakı ve ortak karar almak zorundalar. Ak Parti ' li statükocu yapı değişmeli dedik dinlemediler. Malatya 'lı Ak Parti ' li Milletvekillerine gereken cevabı sandıkta verecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Listeyi kendi yapip kendini ilk siraya koysa asıl o zaman ayyuka çıkardı saf kardeşim dolar 5 tl euro 5.80 altin gr ı 207 tl sen neyin derdindesin ülke batiyor ülke bir hafta da. Tl yüzde 5 değer kaybetti
    0
    0
    Yanıtla
  • ali sami (5 yıl önce)
    Eskiden Malatyalılar adaylara bakar oy verirlerdi. Tabiki gönüllerinde bir parti olurdu ama o partideki adayı beğenmezlerse beğendikleri bir aday varsa ona verirlerdi . Bu da partilerin adaylarını seçerken vatandaşın tercihini dikkate almasını sağlardı. Şimdi öyle mi kim aday olursa olsun partilerin oyunda en ufak bir oynama olmuyor. O zaman vatandaşı kim ne yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • O eskidendi şimdi Yeni TÜRKİYE için adaya bakmadan Reis için AKPARTİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Seçmen (5 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bu sefer Cumhurbaşkanı için Ak Parti ye vermenizr gerek yok Cumhur İttifakı ile ikinci bir parti olan MHP de var. Malatya'lı Ak Parti'li vekillerden memnun değilse MHP'ye verir. Cumhur İttifakı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Seçmen oy verme dışında bu işin neresinde tercihli sistem yok hakim gözetiminde adayları delegeler veya üyeler tespit edemiyor medya gücün ve paran yoksa siyaset yapman mümkün değil konuşacak fazla bir şey yok inşallah üretimin adaletin paylaşımın olduğu torpil adam kayirmanin olmadığı güzel günleri torunumun torunu görür diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    #TAMAM #SIKILDIK. . . ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • Çiftçi kardeş sen oyunu ver kayısını yap girme siyasete.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neden girmiyor herkes özgur görüşünü bildirebilir bu kafayla siz baskılarla iyice akp yi bitirdiniz vatandaşı gererek gruplaştırarak ötekileştirerek ancak eritirsiniz partiyi oyu düşer saygınlığı azalir
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Murat sen işini bak. Tuzu kurulardansın galiba. .. ! ! !
    0
    0
    Yanıtla
  • Çiftçi kardeşim, Ağustosta mazot teşviği geliyor mazot 2,5 tl den verilecek çiftçiye.
    0
    0
    Yanıtla
  • 16 yilda verilmeyen yenimi verilecek saf olmaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    Vatandaşı enayi yerine koyan köşe kapmacılar, yetmezmiş gibi bir de bu ülkenin geleceğini ele geçiriyor. Tüm partilerin eski ve yeni adaylarına bakınız. Hangisi bu kent ve ülke için gönüllü çalışmalara katılmış, yararlı işler yapmış? Hangisi mesleğinde en üst düzeylere bileğinin hakkı ile ilerlemiş ya da biryerlere gelmiş ve bu ülkeye karşılıksız katkıda bulunmuş? Hangisi? Mesleklerine bakın: Serbest Meslek miş, Danışman mış filan. Neyin serbest mesleği, ne başarın var da vekil adayı olarak ortaya çıktın? Danışmansan kime ne? Bir de göğüslerini şişire şişire ve kibirle gezerler artık. Hele bir seçilirlerse ki 6 kişi seçilecek, değmeyin Şabanıma misali. Yüksekten bakarlar bu millete. Bulunmaz Bursa kumaşı oldular sanki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu adaylar sözden çıkmayacak elini kaldır indir den başka birşey yapmayan kendi çevresine ve kendilerine çalışacak kişiler tüm partilerde nerdeyse o durumda
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)
    YEME DE YANINDA YAT! MALATYA'YA BUNDAN İYİ HAKARET OLMAZ. KUZU KUZU VERİRSİNİZ ARTIK OYLARI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu listeyi reis gönderdi o yuzden oylar Akpartiye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Koyun muyuz biz? Şahsen ben değilim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Seçmen (5 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bu listeyi Recep Tayyip Erdoğan yapmadı. Son anda değiştirebilir mi düşün bakayım 81 tane il var hangisiyle uğraşacak??? Genel Merkez de seçim listelerini yapan kişiler yaptı ve Genel Başkan Yardımcısı olan Öznur Çalık da elini attı tabi ki. HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Oylar ak partiye. Ne yapsanız boş....Reise tam destek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Oldu canım. Başka emrin? YETER ARTIK!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vizyonsuzlarami ülkeyi teslim edeceğiz. Bana adayların projelerini anlat bu gunekadar ne başarıları var. Temel devam artık. Chp iyi partili ülkeyi yönetecek ne vizyon ne proje boş..ideoloji sadece.
    0
    0
    Yanıtla
  • 16 yilda yonetenlerin vizyonu mu vardi ne kattilar MALATYA YA ÇEVRE ILLERIN COK GERISINDEYIZZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Selehattin barış palandöken ile Şevket keskin’in susturulmak istenmesi... Bu selahattin barış palandöken isimli şahıs, öznur çalık tarafından zorlama usulü şeklinde listeye koyulduğunu düşünüyorum. Çünkü bu seçim sürecinde Esnaf ve sanatkar odası başkanı Şevket keskinin açıkladığı ve tüm malatyalılar tarafından bilinen malatya gerçeklerini kimsenin dillendirmemesi gerekiyordu. Onun için Şevket keskinin yakın arkadaşı dostu aynı camiaanın mesubu türkiye esnaf ve sanatkarlar konfederasyonu başkanı olan Bendevi palandökenin oğlu selehattin barış palandöken aday gösterildi ki, Şevket keskin dostunun oğluna karşı konuşmasın eleştirmesin muhalefet etmesin ve malatya gerçeklerini ifade etmesin. Tüm bu transfer adaylık oyunları bunun üstüne kurulu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yav sende malatyali iyi senarist olursun sevket keskin den bahsederken sanki cumhur baskanin yardimcisi esnaf odalari bsk bukadar da buyutme
    0
    0
    Yanıtla
  • vegalı (5 yıl önce)
    özgeçmişine bakıldığında,yurt dışı yurt içi,bir sürü diploma var ama bu diplomaların tamamını toplayın değil,boğaziçi,itü,inönü üniversitesi işletme diploması etmiyor,özgeçmişinde ailesine ait iş yerinde bir dönem çalıştı diyor,baktım babası bendevi palandöken,bakkalmış,1962 yılından beri bakkallık yapıyormuş,babası tesk başkanı ve 10 larca yerde yönetim kurulu üyesi,babası büyük ihtimammelle,100000 tl den fazla toplam maaş alıyordur,babaları yetmiyor çocuklarını sırtlıyoruz,reis vallahi birileri sizi yanlış yollara sürüklüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • babası bendevi palan döken,tesk başkanı,ankara bakkallar bayiler esnaf kredi koop başkanı,eurmed başkan vekili,kosgeb,icra komitesi üyesi,sgk,yönetim kurulu üyesi,mesleki yerlilik kurumu yönetim kurulu üyesi,hepsinden ayrı maaş alıyor,ben 100000 tl yazarken,rakamı çok küçülttüm,ve bendevi beyin oğlu özgeçmişinde yazıyor,paranın gücüyle vasatın çok altında eğitim almış,babasından aldığı özgüvenle sizin ve çocuklarınızın geleceğini belirlemeye talip olmuş,bendevi beyin bakkal dükkanın olduğu semte gidin,bakkaliyesinde 1 defa gören olmamıştır,bu kadar maddi varlığı olan biri neden bakkalık yapar,eğer bakkalı kapatırsa,bütün görevlerini kaybeder sorgulanması gereken,vahit atalana da baktım hiç değilse dolu bir diploma sahibi,yıldız inşaat.
    0
    0
    Yanıtla
  • gümrük ve ticaret bakanlığı,bu tür odalar hakkında cok ciddi araştırma ve çalışma yaptı,çıkan sonuç içler acısıydı,reis 2002 de iktidara geldiğinde bunlarla çok uğraştı,başkanlıklarını 2 dönemle sınırlamak için,ama görüyoruzki,onlar reisi kendi sistemlerine sokmuşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    HELAL OLSUN MALATYA YI HAYATINDA GÖRMEMİŞTİR BİLMEM KİMİN OĞLU DİYE MALATYA VEKİL ADAYI NE ALA MEMLEKET
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    bir akp li olarak söylüyorum kendi ayağına sıkmak tabiri bu liste için geçerli olsa gerek üç eskimiş yüz ve iki malatya ile alakasız insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri44 (5 yıl önce)
    Bu şahıs malatyalı mı anlayamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş paralı bakınca gariban adamın siyasetle ne işi olur zaten bence gelip çalışmaz bile listeyi Malatya da Oznur çalık ın yaptığını il örgütü dahi söylüyor önce ihsan koca il başkanı yapıldı şimdi vekil listesi öznur hanimca düzenlendi akparti nin de çıkarlar etrafında toplanan bir zümrece yönetiliyor meşale vakfı ve öznur hanim
    0
    0
    Yanıtla
  • Önemli mi malatyalı olması? Büyükşehir belediyesindeki yöneticilere bak sen kayseri,niğde,van,bayburt,konya,samsun lu.Malatyalı olmaması daha iyi öyle uygun görmüş büyüklerimiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adiyamanli baskanlari yesilyurt ve buyuksehir in
    0
    0
    Yanıtla
  • haşmet (5 yıl önce)
    Bu şahsı tanımıyorum ancak Malatya'ya daha önce geldiğini de sanmıyorum. Sırf babasının oğlu diye milletvekilliği yaptırmak ne kadar doğru? Bu şahsın Malatya'ya ne faydası olabilir ki? Ayrıca sanki Malatya'da adam yokmuş gibi aday ithal etmek, 74 aday adayına hakaret sayılmaz mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (5 yıl önce)
    Yoruma gerek yok herşey ortada...
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem tataroglu (5 yıl önce)
    malatyasporun futbolcusu azubukeyide milletvekili adayı yapaydınız akp 1,sıra olsa iyi olurdu 2, sırayada sissokoyu koyardınız iyi olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem tataroglu (5 yıl önce)
    malatyada adam kalmamiş ya bari somalide getireydiniz anası erzurumlu babası ankarakı kendi ankara dogumlu milletvekili adayımız malatyada adama kalmamış ayıp ayıp ayıp bu milletle dalga geçin siz
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    Bize baba tarafından bir Malatyalı rast gelmeyecek mi. Malatya çantada keklik. Bak hele babaannesi Malatyalıymış. Bize hayır gelmez." Öz Malatyalı" istiyoruz artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Işi zor eger mhp ye vercem diyenler mhp ye verirse imkansiz hatta kazanması arti bence bu ittifak akp ye yaramayacak bence mhpliler cumhur da erdoğan bence vermez verecek kesimde mhplilerin yüzde 30 u gecmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)Çetin isimli kullanıcı yorumuna
    Abi 4 bile zor bu sene
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir k (5 yıl önce)
    Özgeçmişe ve fotoğrafa bakınca kişisel beceri ve vizyonundan dolayı değil de Ailesinin ağırlığı sayesinde aday olmayı başarmış gibi gözüküyor. Anlamadığım Malatya'yı tanımayan hatta Malatya'dan başvuru bile yapmayan birinin Malatya nın sorunları ile nasıl baş edeceği ve buna ne kadar istekli olacağıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetMELİD (5 yıl önce)
    Akp 3 alir 4. Vekili zor alir Oznur, CAKİR , Kahtali varsa akpye oy vermenin bir anlami yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)AhmetMELİD isimli kullanıcı yorumuna
    Hakan kahtalının Adıyamanlı olduğunu lütfen unutmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle aslen adiyamanli ağanin torunu elmas ağa nin diye biliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • ozkan (5 yıl önce)
    adamın özgeçmişinde Malatya ile ilgili tek bir satır yok ve bu adam Malatya milletvekili adayı. Akparti Malatya'yı kaybetmek için elinden ne geliyorsa yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)
    Hele bi sorun hayatında kaç defa Malatya ya gelmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Neden gelsinki baştan atama Malatya yeni bir rekor kırar akp ile
    0
    0
    Yanıtla