SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Koordinasyon Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:27:04
AKP'de Koordinasyon Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, belirlenen belediye başkan adayları ve partinin ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek seçim süreci öncesindeki koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

AKP İl Başkanlığı’nın organizasyonuyla Akkoza Otel’de düzenlenen toplantıya; AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, AKP Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Öznur Çalık ve Hüseyin Cemal Akın, Malatya Belediye Başkanı ve AKP  Malatya büyükşehir belediye başkanlığı adayı Ahmet Çakır, AKP  İl Yürütme Kurulu Üyeleri, 13 ilçe başkan ve adayları ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ekibi katıldı.

AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, seçim propaganda çalışmaları öncesinde adaylarla yapılan ilk koordinasyon toplantısında süreçle ilgili değerlendirme yaptı. İl Başkanı Bülent Tüfenkçi konuşmasında; ilçe ve mahalle bazlı seçim stratejilerini, tüm seçim çalışmasının İl SKM Başkanlığı’nın koordinasyonuyla yapılacağını, seçim sürecinin bütün hukuki ve siyasi yönleri masaya yatırılarak, her ilçenin yerel özelliklerine göre Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından oluşturulmuş ve belirlenmiş stratejilerin uygulanacağını vurguladı.

Bülent Tüfenkçi, AKP'nin Türkiye genelinde 4 ayrı kamuoyu araştırma şirketine anket yaptırdığını belirterek, “Türkiye genelinde destek oranımız yüzde 50 bandında. Malatya’da ise yüzde 65’i geçmiş vaziyette. Sonuçlara göre Malatya, bölgedeki diğer illere göre AK Parti’ye verilen destekte çok açık ara önde. İşte bunun sebebi, teşkilatımızın yani sizlerin gayreti, AK hizmetler ve halkımızın teveccühleridir. 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri Türkiye için normal bir yerel seçimden ziyade Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin anahtarıdır” dedi.

ÜLKE OLARAK ÖNÜMÜZDE 3 ÖNEMLİ SEÇİM VAR

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, “Biz ak kadrolar, seçimden seçime halkın içinde dolaşan teşkilatlardan, milletvekillerinden değiliz. Allah’a hamd olsun ki gönüllere giden yolları yapmışız. Zira ülke olarak önümüzde 3 önemli seçim var. Onun için bizler, ülkemiz için çok çalışacağız ve her anlamda hazır olacağız. Gezi olaylarını ve 17 Aralık operasyonlarını iyi tahlil etmek gerekir. Bakıyorsunuz ki maalesef bazı figüran kimseler de aleni bir şekilde bu ülkenin gerilemesini isteyenlerin değirmenine su taşımaktadır. Ama bu planı yapanlar ve plana dolaylı destek verenler bir şeyi hesap edemedi. O da bu milletin gücünü” şeklinde konuştu.

BİZİM ROTAMIZI MİLLET ÇİZER

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise konuşmasında, AKP'nin bir hizmet partisi olduğunu ve kadrolarının halkın derdine çare bulmak için çalıştığını kaydetti. Çalık, Türkiye'nin ve AK Parti iktidarının, halkın desteğiyle içinden geçtiği şu günlerden daha güçlenerek çıkacağını belirterek, “Biz halkın duasıyla, destekleriyle, oylarıyla, sözleriyle rotamızı çizmişiz. Bizim davamız hizmettir. Buradaki tüm partimizin ilçe başkanları ve adaylarının muhteşem bir koordinasyon içerisinde İl Başkanlığımızın koordinesinde çalışma yapacaklarından eminim” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Hüseyin Cemal Akın ise konuşmasında, AK Parti hükümetinin haktan ve halktan yana olduğunu fakat bu durumdan bazı iç ve dış güçlerin rahatsız olduğunu dile getirdi.

Akın, “Arguvan’da, Hekimhan’da, Pütürge’de, Doğanşehir’de, Kuluncak’ta ve diğer ilçelerimizde en iyi hizmetleri AK Partili kadrolar yapar, bundan kimsenin şüphesi olmasın. 30 Mart'ta Malatya ve Türkiye kazanacak” ifadelerini kullandı.

ORTAK HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA PROJELER YÜRÜTÜLECEK

Toplantının sonunda söz alan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır ise artık tüm ilçelerin büyükşehir hizmetlerinden yararlanacağını ve bu konuda uzun süredir yapmış oldukları çalışmaların sonuçlarının önümüzdeki günlerde somut bir şekilde alınacağını ifade etti.

Çakır, bu konuda ilçelerle ortak hedefler doğrultusunda projeler yürütüleceğini, kadrolarını güçlendirerek daha yoğun çalışmalarda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Toplantı da daha sonra ise ilçe adayları seçim çalışmalarıyla ilgili merak ettikleri konular hakkında görüşlerini dile getirerek, SKM ekibinin hazırladıkları seçim stratejileri sinevizyonunu değerlendirdi.

ZİYARETLER..

Bu arada Malatya Belediye Başkanı ve AKP’den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır ile Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP’den Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, seçim çalışmaları kapsamında bir takım ziyaretlerde bulundu.

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin ile AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder’in de yer aldığı seçim çalışmaları kapsamında Malatya’da yerel yayın yapan gazeteler ile Parçikan Eğitim ve Kültür Derneği ziyaret edildi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, yerel seçimin referandum niteliğinde olduğunu ifade ederek, “Bu seçimi bir mahalli seçim olarak görmek yeterli olmaz. 17 Aralık operasyonundan sonra Türkiye’de ki istikrarın bozulmasına matuf özellikle bazı yayın organlarında istikrarı bozma yönündeki yayınları ülkemize büyük zararlar vermiştir. 30 Mart 2014 seçimleri bunun bir referandumu niteliğindedir. Halkımızın AK Partimize şu ana kadar göstermiş olduğu büyük teveccühün tekrarını göstereceğine inanıyorum” dedi.

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, büyükşehir statüsü kazanan Malatya için önemli projelerinin olduğunu kaydederek, “Malatya Büyükşehir oldu. Büyük şehire yakışan projelerle sizlere hizmet edeceğiz. Malatya'yı merkez olmak üzere merkezi bir lokomotif olarak ele alacağız. Merkezin gelişmesi orta ve uzun vadede kentsel dönüşümü içerisine alan bir çalışmamız olacak. Çünkü merkezin neredeyse yüzde altmışına yakını kentsel dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Bütün projeleri ortaya koyarak Malatya’nın uzun vadede gelişmesini gerçekleştirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel gazetelerin Yazı İşleri Müdürleri, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimin gerek Türkiye gerekse de Malatya için büyük önem taşıdığını belirtti.

BATTALGAZİ'YE ATAMA..

Öte yandan AKP’de Malatya merkez ilçe Battalgazi Gençlik ve Kadın Kolları başkanları değişti.

AKP Battalgazi İlçesi Gençlik Kolları Başkanlığı’nı Yücel Bükte, Kadın Kolları Başkanlığını ise Azize Yücetaş yürütmekte iken, Malatya’nın büyükşehir olması ve Battalgazi’nin de merkez ilçe olması nedeniyle, yeni atamalar yapıldı.

AKP Malatya merkez ilçe Battalgazi Gençlik Kolları Başkanlığı’na Furkan Poyraz, AKP Malatya merkez ilçe Battalgazi Kadın Kolları Başkanlığı’na ise Şule Özkan atandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız