SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Müşahit Eğitimi

A- A+ PAYLAŞ

AKP il başkanlığı Öğretmenevi'nde Müşahit Eğitim Çalışması yaptı. 3 gün süren eğitim çalışmasına mahalle temsilcileri ve sandık müşahitleri katıldı.

Faaliyete ilişkin olarak AKP'den yayınlanan bülten şöyle:

"Haftanın üç günü 18–19–20 Ağustos tarihlerinde Öğretmen evinde gerçekleştirilen Müşahit Eğitim çalışmaları büyük ilgi gördü.

AK Parti Malatya İlçe Başkanları, Mahalle Temsilcileri ve sandık müşahitlerinin katıldığı sandık müşahitlerini bilinçlendirme toplantısı gerçekleşti.

Eğitimci olarak bir konuşma yapan Cemal Çiçek: Önümüzde bir referandum seçimi var. Yeni anayasayı oylayacağız. Temel hak ve hürriyetler noktasında önemli temel hak ve hürriyetleri bize kazandıran bu referandum için evet noktasında güçlü bir sesin çıkabilmesi için biz müşahitlere çok önemli görevler düşmektedir diye konuştu.

AK Parti Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin’de konuşmasında Ülkemizin İnsan haklarına saygı daha demokrasi bir şekilde yaşabilmesi için yargının bağımsız olabilmesi için Referandum seçiminin önemi büyük olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Mustafa Şahin yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı. Ülkemiz olarak Avrupa insan hakları mahkemesine en çok başvuran ülke arasında yer alıyoruz. Bu mahkemeye başvurmalar nedeniyle Ülkemiz ciddi anlamda tazminatlar ödüyor. Bizler bilinçli seçmenler olarak Ülkemizin yarınları için Referandum seçimlerinde Evet diyeceğiz ve bunu vatandaşa en iyi şekilde anlatacağız. Üstünlerin hukukundan, hukukun üstünlüğüne geçmek için Vatandaşlara 12 Eylül sürecini en iyi şekilde anlatmalıyız dedi. Biz sandığa atmış olduğumuz her oyun emaneti sizlere, emanete elbette ki ihanet etmek gibi bizim geleneğimizde inancımızda kültürümüzde yeri yoktur. Onu biz kendi namusumuz gibi kendi cebimizdeki bir para gibi kendi evladımız gibi korumanın ne kadar önemli olduğunu da bilmekteyiz. Güven oylamasına dönüştürülmeye çalışılmış olmasına rağmen ki, ancak o şekil kendilerini tutmaya çalışıyorlar bu güven oylaması değildir. Benim kendi şahsi düşüncem yüzlerce genel seçimden yerel seçimden kat be kat daha önem arz eden anayasa oylaması ile alakalı referandum çalışmasıdır. Önümüzdeki yüzyılın, gelecek nesillere emanet edeceğimiz bu demokratik hayatın ne kadar demokrat ne kadar sosyal ne kadar adil ne kadar hukuk devleti olduğunu, olması gerektiğini o açıdan bakarak insanlara biz bunu teslim edeceğiz. Onun için bu bizim için her şeyden daha önemli onun için muhakkak seçim günü elimizden geldiğince canhiraş bir şekilde bize emanet edilen o vatandaşımızın bize emanet etmiş oldukları o oyların tek tek hakkını koruyacağız. Elbette ki yarınlarımızın teminatı olan şu andaki AK Partinin yapmış olduğu çalışmalarını hizmetlerini anlatmaya gerek yok biliyorsunuz.

Hep beraber yaşayacağımız nesillerimize emanet edeceğimiz, onların duasına Allah bunların kemikleri nur içinde yatsın diyecek bir ülke bırakmak kaydıyla, hepinize yine selamların en güzeli olan Allahın selamı ile selamlıyorum diye konuştu.

Malatya AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Seçim İşlerinden sorumlu Başkan yardımcısı H.Bayram Yılmaz’da yaptığı konuşmada sandık müşahitlerinin uyması gereken kuralları anlatarak, Seçimlerde sandık müşahitlerin görevi çok büyük. Oy kullanma işlemleri gerçekleşirken görevli olduğu sandıktan hiçbir şekilde ayrılmaması lazım. Özellikle 12 Eylül Seçimleri öncesinde de vatandaşlarımıza maddeleri doğru anlatmalıyız dedi.

Daha sonra İl Başkanlığı tarafından hazırlanan Müşahit Eğitim sinevizyon gösterisi katılımcılara izlettirildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız