SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Nöbetçi Şahin

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:30:28
AKP'de Nöbetçi Şahin
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, cezaevinde bulunan 8 milletvekili konusunda tahliyeleri için görüşmelerin sürmesiyle ilgili olarak "Meclise dokunulmazlık zırhı ile gelmelerini tavsip etmiyorum" derken, dershaneler konusunda da, "sınavlar var olduğu sürece de dershanelere ihtiyaç vardır" yorumunu yaptı. 
 
AKP il binasında, il başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, gündemdeki konulara temas etti. 
 
Cezaevi'nde bulunan 8 milletvekilinin tahliye edilip Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) çatısı altına dönmeleri için yapılan çalışmaları değerlendiren Şahin, "Hiçbir zaman için kamu vicdanında masumiyetleri ispatlanmayan insanların meclis çatısı altına gelip de dokunulmazlık zırhına bürünmelerini tavsip etmiyorum. Kesinlikle yanlış bir şeydir" dedi. 
 
Şahin,  AKP iktidarının dershaneleri kapatma projesiyle ilgili görüşlerini dile getirirken, kendisinin de dershane işiyle iştigal eden eğitimci bir milletvekili olduğunu hatırlatıp, "Dershanelerin varlığı bir ihtiyaca binaen yer almıştır. Dershaneye ihtiyaç olmayacak tedbirler alınmalıdır. Direkt kapatılmamızdan ziyade, öğrencilere umdukları verilmelidir. İhtiyaç hasıl olursa devam eder, kimse öğrenciyi evinden alıp dershaneye kayıt etmiyor. Dershaneler de ülkemizin gerçeğidir. Sınavlar var olduğu sürece de dershanelere ihtiyaç vardır"ifadelerini kullandı. 
 
Milletvekili Şahin, Malatya'da elektrik alanında yaşanan sıkıntı ve istifa eden iki yönetici konusunun sorulması üzerine, "ilimize bakanımız gelip, elektrikle ilgili sorunlar ele alınmıştı. Ancak, hala bir sıkıntı varsa, sıkıntıların minimize edilmesi ve giderilmesi yönünde çalışmalarımız olur" şeklinde konuştu. 
 
Şahin, 27 Nisan e-muhtıra konusuna da temas ederek, artık Türkiye'de ne darbe ne de e muhtıraların olamayacağını ifade edip, bu konuda AKP iktidarının demokratik adımlar atarak ülkeyi belli bir seviyeye getirdiğini vurguladı. 
 
AKP  il başkanı Bülent Tüfenkçi ise, 18 Mayıs'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile il kongresini gerçekleştireceklerini hatırlatıp, "partimizin ilgili organları bir araya gelindi ve benim tekrar il başkanı adayı olmam yönünde mutabakata varıldı" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız