SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Sayı 11 Oldu

A- A+ PAYLAŞ

AKP'de Malatya Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için iki başvuru daha yapıldı.Cuma günü sona erecek olan aday adaylık başvurularının tarihinin uzatıldığı belirtildi.

Yerel seçimlerde AKP'den merkez belediye başkanı olabilmek için iki aday adayı daha başvurusunu yaptı. İki aday adayı ile birlikte merkez belediye başkanı olabilmek için başvuranların sayısı 11'e yükseldi.

AKP merkez belediye başkanlığı için başvuruyu Şerafettin Arpacı yaptı. AKP İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz'a başvurusunu teslim eden Şerafettin Arpacı, siyasete yabancı olmadığını, geçmişte Malatya için birçok hizmet yaptığını söyledi. Arpacı, "Geçmişte siyasete nasıl başladıysak öyle bitirdik. Malatya'ya güzel hizmetler yaptık. AK Parti'de iki devre adaylık için başvuru yaptım. Bu üçüncü olacak. Malatya halkına hizmeti ilke edinerek, başvurumu yaptım. Malatya'ya hizmeti görev biliyorum. Bu benim borcum" dedi. (Üstteki fotoğrafta)

2007 genel seçiminde AKP 7. sıra milletvekili adayı olan Abdullah Eraslan da merkez belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. Eraslan, Malatya'ya güzel hizmetler yapacağına inandığını söyledi. (alttaki fotoğrafta)

Öte yandan AKP İl Başkan Vekili Hacı Bayram Yılmaz, Cuma günü sona erecek olan aday adaylık başvurularının uzatıldığını belirtti. Yılmaz, "Aday adaylık başvuru sürecimiz uzatıldı. Belediye başkanlığı için aday adaylık başvuru süresi 30 Aralık'a, il genel ve belediye meclis üyeliği için ise 16 Ocak tarihine kadar uzatıldı. Şuana kadar merkez belediye başkanı olabilmek için partimize başvuran aday adayı sayısı ise 11 oldu" diye konuştu.

AKP'de daha önce Belediye Başkanı Cemal Akın, Mimar Yaşar Köksal, Mimar Mustafa Bingöl, İl başkanı Ahmet Çakır, İktisatçı Naci Şavata, Orduzu Belediye Başkanı Mustafa Karaman, işletmeci Haluk Önal, işadamı Kubilay Kantarcıoğlu ve Şehir Plancısı Murat Aslan aday adayı olmuşlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız