SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Sayı Bine Çekildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:21:28
AKP'de Sayı Bine Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye genelinde 6 bin 223 aday adayının milletvekilliği için başvurduğu AKP'de, bu sayının bine çekildiği, AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığındaki üst komisyonun 550 milletvekili adayını belirleyeceği bildirildi.

milliyet.com.tr'de Kıvanç El imzasıyla yayınlanan haberde, "Ak Parti'de Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki aday belirleme çalışmaları sürüyor. 6 bin 223 aday adayının başvuru yaptığı Ak Parti’de bu aday adaylarının sayısı bine kadar çekilirken Davutoğlu başkanlığındaki üst komisyon da 550 adayını belirleyecek. Davutoğlu ve kurmaylarının milletvekili olması halinde partinin o ilde oyunu ciddi oranda artıracağını düşündüğü bazı isimlere de aracılar tarafından teklifler götürüldü.."deniliyor.

Haberin tamamını milliyet.com.tr'ye aşağıdaki uzantıdan ulaşabilirsiniz:

http://www.milliyet.com.tr/ak-parti-nin-aday-mesaisi/siyaset/detay/2035365/default.htm

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız