SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Sevinç

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da belediye başkanlığı seçim sonuçlarına göre oy farkını açmaya başlayan AKP'de sevinç..

AKP Milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, İhsan Koca ve Mehmet Şahin seçim sonuçlarını parti il merkezinden takip ettiler.

AKP adayı Ahmet Çakır'ın, açılan sandık oranı arttıkça Saadet Partisi adayı rakibi Mehmet Yaşar Çerçi ile arasındaki oy farkını artırması ve seçilmeyi garantilemesiyle birlikte, parti binasında sonuçları takip eden milletvekilleri ile il yöneticileri partililerin tebrik akınına uğradılar.

AKP'nin bayan milletvekili Öznur Çalık, merkezin seçim sonuçlarına ilişkin olarak sevincini bayan partililerle paylaştı.

Partide seçim sonuçlarını takip eden bir diğer milletvekili Ömer Faruk Öz de, Malatyalı seçmenin AKP'ye bir kez daha büyük bir oranda güvenini belirttiğini söyledi ve teşekkür etti. Yeniden aday gösterilmeyen Cemal Akın'ın görevli olduğu dönemde kendileriyle bir diyaloğunun olmadığını belirten Öz, yeni dönemde Çakır ile kolkola Malatya'ya hizmeti sürdüreceklerini bildirdi.

AKP'nin Malatya merkez ilçe İl Genel Meclisi 1. sıra adayı olan ve seçilen Naci Şavata ise, kazanmanın sevincini yaşamalarına rağmen, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının vefatı nedeniyle bunu coşkuya dönüştürmediklerini söyledi.

Geç saatlerde partiye gelen Ahmet Çakır ise, "İlk sonuçları göre halkımızın bize göstermiş olduğu teveccühe çok teşekkür ediyorum. Ben önce bize güvenen, destek veren halkımıza, teşkilatımıza, kadın ve gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları birkaç saat içinde netleşecek. Seçim sonuçları netleştikten sonra sizlere bir açıklama yapacağım. İnşallah bu süreç Malatya’mız ve Türkiye’miz için hayırlara vesile olsun diyorum. Sevindirici olan seçimler sırasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmamış olmasıdır. Bize güvenenlere teşekkür ediyor, onlara layık olmaya çalışacağımı söylüyorum." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız