SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Sürpriz Liste

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin milletvekili aday listesi açıklanıyor. Bu partinin ilk sırasında sürpriz olarak nitelendirilen bir isim olan milletvekili Mücahit Fındıklı var. İkinci sırada eski il başkanı Mustafa Şahin, üçüncü sırada ise Öznur Çalık yeralıyor. Cemal Akın dördüncü, Ömer Faruk Öz beşinci, Dr. Şanal Tosun ise altıncı sırayı aldılar.

23. dönemdeki performansı nedeniyle liste dışı kalacağı düşünülen Mücahit Fındıklı'nın geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de ilk sırada yeralması şaşırttı. Performansı yüksek vekillerden Ömer Faruk Öz'ün 5. sıraya getirilmesi şaşırtan bir başka husustu. Bu arada AKP'nin temayül yoklamasında en yakın rakibine bir misli fark adan İl Özel İdare eski genel sekreteri Sami Er'in listede yeralmaması da ilginç bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız