SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Temsilciler Toplandı

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl örgütü, mahalle ve köy temsilcileriyle bir danışma toplantısı gerçekleştirdi. İl başkanı Bülent Tüfenkçi, yaklaşan seçimlerden de alınlarının akıyla çıkacaklarını söyledi.

Danışma toplantısı ile ilgili olarak AKP'den yayınlanan basın bülteninde şu bilgiler yeraldı:

"AK Parti il teşkilatı Mahalle ve Köy Temsilcileriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Çırağan Düğün salonunda yapılan istişare toplantısına AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, eski İl Başkanı Mustafa Şahin, il yürütme kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici, İl Gençlik Kolları Başkanı Av.M.Turgut Acar,İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt,merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri,mahalle ve köy temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Av.Bülent Tüfenkçi, yaklaşan seçim sürecinde parti teşkilatının nelere dikkat etmesi gerektiğini belirterek, bütün teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp seçimlerden AK Partinin alnının akıyla çıkacağına inandığını söyledi.

2023 Hedefinin gerçekleştirilmesi için önümüzdeki 12 Haziran seçimleri kırılma noktasıdır diyen Tüfenkçi,12 Haziran seçimlerinin büyük önem arz ettiğini söyledi.

AK Partinin milletin emanetine asla gölge düşürmediğini söyleyen Tüfenkçi, millet egemenliği noktasında asla vesayet kabul etmediklerini, AK Parti içersinde siyaset simsarlarının yerinin olmadığını belirtti.

Tüfenkçi AK Parti iktidarının gerçekleştirdiği hizmetlere de değinerek, birilerinin hayal dahi edemediği hizmetleri AK Parti iktidarının gerçekleştirdiğini belirtti.

Tüfenkçi konuşmasına şöyle devam etti:

'Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Diğerleri vaad ediyor. Biz gerçekleştiriyoruz. Diğerleri bizim hayallerimize yetişmeye çalışıyor. Biz sizlerin hayallerini gerçekleştiriyoruz. Diğer partiler Malatya’da yapacakları hizmetlere dair ortaya somut bir proje dahi koyamazken biz yılların hayallerini gerçekleştirdik."

Mahalle ve köy temsilcilerinin yaklaşan seçimlerle ilgili görüş ve düşüncelerini ifade etmesinin ardından toplantı sona erdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız