SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'de Yoklama 9 Kasım'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:17:53
AKP'de Yoklama 9 Kasım'da
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, temayül yoklamalarını 9 Kasım’da yapacaklarını söyledi.

Parti binasında gazetecilere açıklamada bulunan Tüfenkçi, “Malatya’da temayül yoklamaları 9 Kasım’da yapılacak. 9 Kasım’da ilçeler için ilçe yönetimi, büyükşehir belediye başkanlığı için de bütün ilçelerimizin yönetimleri, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, kadın kolları başkan ve yönetimlerinin katılacağı bir temayül yoklaması yapılacak. Daha önceden sizlerin edindiğiniz tecrübelerle de sabit olduğu üzere temayülden birinci çıkan arkadaşımız ille o ilin belediye başkan adayı olacak diye bir husus yok. Önemli olan anketlerden birinci çıkmaktır” dedi.

Tüfenkçi, 20 Kasım’da adayların netleşmesini beklediklerini ifade ederek, “Temayül yoklaması, AK Parti il teşkilatları bu insanlarla çalışabilir demektir. Oradaki husus belediye başkan adayını belirlemekten çok teşkilatların eğilimini belirlemedir. Temayüllerden sonra kamuoyunda her zaman yanlış bir anlaşılma oluyor. Bu hususu peşinen belirtmek gerekir. İnşallah temayüller neticesinde de ikinci anket yapılacak ve Kasım’ın 20’sine doğruda artık adaylarımız netleşir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız