SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den 4 Aday Daha

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin daha önce açıklamadığı merkeze bağlı 4 beldenin belediye başkan adayları da belirlenerek açıklandı. Orduzu, Dilek, Hanımınçiftliği ve Topsöğüt Belediye başkan adayları saptandı.

Edinilen bilgiye göre; AKP Orduzu'da Cumali Ekin, Hanımınçiftliği'nde mevcut belediye başkanı Abdulvahap Şerefhanlı, Dilek'te eski başkanlardan Yusuf Dalbudak ve Topsöğüt'te ise eski başkanlardan Emin Paşahan'ı belediye başkanlığına aday gösterdi.

Merkeze bağlı beldelerin kapatılması nedeniyle, Orduzu'nun AKP'li belediye başkanı Mustafa Karaman, Malatya Belediye Başkan aday adaylığına başvurmuş, ancak daha sonra kapatılan beldelerle ilgili uygulamanın durdurulması ve bu beldelerde de seçim yapılması yolundaki karar üzerine, Orduzu'dan yeniden aday olmamıştı.

DP'DE İSE..
Bu arada Demokrat Parti il başkanı Erdal Altunkaya, Kale ilçesinde Bayram Gökhan ve Doğanşehir ilçesi Erkenek beldesinde ise Mehmet Polat'ın partilerinin belediye başkan adayı olduğunu söyledi. Altunkaya, önümüzdeki hafta da Malatya belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını ifade etti.

DP, daha önceden de, şu isimleri belediye başkan adayı olarak açıklamıştı:

Hekimhan ilçesi Özgür Sarıbaş, Battalgazi ilçesi Hatunsuyu beldesi Hüseyin Özyaprak, Yazıhan ilçesi Cemal Barut, Merkez Erenl beldesi Hasan Avcı, Kuluncak ilçesi Sofular beldesi Ethem Körükmez, Yazıhan ilçesi Durucasu beldesi Hasan Daşkaya, Battalgazi ilçesi Lütfü Uğur, Pütürge ilçesi Çetin Ogün Koçer, Arguvan ilçesi Hüseyin Üstün ve Kuluncak ilçesi Murat Boyrazoğlu.

FOTOĞRAF: DP'de adaylara ilişkin açıklama yapılırken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız