SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den 416 Mezun

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Siyaset Akademisi'nden Malatya'da toplam 416 kişinin sertifika aldığı bildirildi.

AKP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda, Siyaset Akademisi'nin ikinci döneminde başarılı olan toplam 115 kişiye belgeleri verildi. Toplantıya AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, AKP Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

İl Başkanı Mustafa Şahin, 29 Mart'ta yapılacak olan seçimin sonucunda, bir önceki seçime göre oy oranlarını arttıracaklarını belirterek, "Başbakanımızın elini güçlendirmeliyiz. Malum çevreler, bu seçimde AK Parti'nin oyunun düşmesini bekliyor" dedi.

AKP Malatya Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise, seviyeli ve düzeyli bir seçim çalışması yapacaklarını söyleyerek, seçim startının 8 Şubat'tan sonar hızlanacağını kaydetti.

Yapılan konuşmalardan sonra Siyaset Akademisi'nin düzenlenmesine katkı sunanlar ile birlikte Siyaset Akademisi'nde başarılı olanlara belgeleri verildi.

Bu arada, Siyaset Akademisi'nin iki kez düzenlendiği ve toplam 416 kişinin sertifika sahibi olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız