SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den İlk Aday Adayı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:43
AKP'den İlk Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Hukuk-Der Malatya Şube Başkanı Av. Ali Bakan, AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Av. Bakan, “Liyakatli ve cesaretli insanların Malatya'mıza yakışır bir şekilde seçime girip, ağır başlı ve vakur bir seçim olmasını biz de temenni ediyoruz. Liyakatli kadroları iş başına getirebilirsek, Malatya'mızı 2023'lere, 2050'lere,2071’lere taşıyabiliriz. Bu seçim çok önemlidir. Bizler bu seçimde sadece bir belediye başkanını seçmeyeceğiz. Biz burada şehremini yani bu şehrin en emin insanını seçeceğiz. Büyükşehir olan Malatya’mız için bizden daha liyakatli ve ehil olan biri çıkarsa Cenab-ı Allah ona nasip etsin diyorum” dedi.

Bakan, açıklamasında ayrıca, “Yıllardır Malatya’da çevreyolu konusunda Kuzey mi-Güney mi? tartışmaları yaşandı. Fakat sonuçta bir adım dahi atılmış durumda şuan değil. Sadece konuşuyor. Bakın Gaziantep’te 18 adet müze bulunurken, bizde bu konuda eksiklik var. Eğer biz kültür turizminde söz sahibi olacaksak en az 5 adet müzemiz olmalıdır. Açıkça bizlerin sosyal, ekonomik, sağlık, eğitim, kültür, sanat, şehircilik ve diğer alanlarda söz sahibi olması için vizyon ve misyon sahibi ehil olan projeci isimlerin büyükşehri yönetmesi gereklidir. Şahsım ve ekibimiz bu konuda kolları sıvadık. Bismillah diyerek yola çıkmışız. Allah’ın izniyle ve Malatyalıların teveccühüyle, Sayın Başbakanımızın da takdiriyle bizler bu göreve talibiz” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM HEKİMHAN'DAN ADAY ADAYI

Bu arada Hasançelebi Belde Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, CHP’den Hekimhan İlçe Belediye Başkan aday adayı oldu. 

Hekimhan ilçesine bağlı Hasançelebi beldesinde 4 dönemden beri belediye başkanlığını sürdüren Mehmet Şerif Yıldırım, Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte beldelerin kapanacağından Hekimhan İlçe Belediye Başkan aday adayı oldu. Yıldırım, CHP Hekimhan İlçe Başkanlığı’na adaylık başvurunu yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız