SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:18:15
AKP'den Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya  ve Arapgir Kadın Kolları üyelerinin organizasyonuyla kan bağışında bulunuldu.

MALATYA'DA..

Eski belediye meydanında konuşlanan Kızılay aracında kan bağışında bulunulması nedeniyle basın açıklaması yapan AKP Malatya il başkanı Bülent Tüfenkçi, kan vermenin önemine temas ettikten sonra, 6-7 Ekim günleri Kobani bahane edilerek çıkarılan olaylarda kan aracına saldırılmasına tepki gösterdi. Tüfenkçi, “Birileri kan toplama araçlarını yakarken, insanlara hizmet götüren Kızılay’ın kan kampanyasını sabote etmekten çekinmeyen, yakıp yıkmayı bir marifet sayan birileri ile siyasi hareketle inşa etmeyi sağlayan siyasi parkının farkı olduğunu düşünüyorum. Birileri yıkarken, bizler ise inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Yeryüzünde nerede bir sorun varsa Kızılay oradadır. Kızılay’ın kan kampanyasına destek veren partimizin kadın kollarını kutluyorum. Kızılay’ın güçlenmesi önemlidir” şeklinde konuştu.

AKP Malatya Kadın Kolları Başkan yardımcısı Özgür Özel de, ikinci kan bağışı programı düzenlediklerini ifade ederek, kan vermenin önemini dile getirdi.

ARAPGİR'DE..

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya’nın Arapgir İlçesi Kadın Kolları Başkanlığı da, Malatya Kızılay Kan Merkezi yetkililerini ilçeye davet ederek kan bağışı kampanyası düzenledi. 

AKP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde 20 pilot ilde düzenlenen kan bağışı kampanyasına Arapgir İlçe Kadın Kolları Teşkilatından destek geldi.

Malatya Kızılay Kan Merkezi tarafından ilçeye getirilen Kan Bağışı Konteynırı ile bağışta bulunmak isteyen vatandaşlardan ve askerlerden kan alındı.

AKP Arapgir İlçe Kadın Kolları Başkanı Makbule Ulucan, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Adalet ve Kalkınma Partisi Ankara Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından 'Bağışlanan her kan, kurtarılan üç can!' sloganıyla sosyal sorumluluk projesine imza atıldı. Bu çerçevede Genel Merkez Kadın Kollarımız tarafından 20 ilimiz pilot bölge olarak seçildi. Bu illerin arasında Malatya'da bulunuyor. Biz de Arapgir İlçe Kadın Kolları Teşkilatı olarak böyle bir kampanyaya destekte bulunmak istedik. Olumsuz hava şartlarına rağmen İlçe Kaymakamımız Sayın Tekin Erdemir ' in desteğiyle ve duyarlı vatandaşlarımızın katılımıyla AK Parti Arapgir Kadın Kolları İlçe Teşkilatı olarak bir ilke imza atmış bulunuyoruz. Burada amacımız toplumun, insanlığın yararına olabilecek her türlü aktivitenin içerisinde bulunarak, katkı sunmak adına var gücümüzle çalışmaya gayret göstermektir. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız