SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den 'Kardeş' Sahuru

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:25:37
AKP'den 'Kardeş' Sahuru
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Kadın Kollarının organizasyonu ile Malatya, Tekirdağ ve Konya Kadın Kolları birlikte sahur yaptı.

AKP Malatya İl Kadın Kolları tarafından Çamlıdağ Lokantası’nda düzenlenen sahur yemeğine AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit ile birlikte Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Koncagül ve yönetimi ile Konya Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergün ve yönetimi de katıldı.

AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit, “Genel Merkezi olarak kadın kollarımızın teşkilatlarını iller bazında kardeş yapmıştık. Amacımız teşkilatlarımızı biraz daha bir birleri ile kaynaştırmak ve Kadın Kolları Teşkilatlarımızı daha güçlü bir yapı haline getirmektir. Ramazan ayı nedeniyle de ‘Kardeşime iftara gidiyorum’ diye bir proje geliştirildi. Kardeş şehirlerin bir birlerini iftar programı ile ziyaret etmeleri uygun göründü. Malatya’nın kardeş şehri olan Tekirdağ Kadın Kolları ile birlikte Malatya’ya geldik. Tekirdağ ile birlikte Malatya’dayız. Çok güzel bir program oldu. Hem Türkiye’nin bir ucundaki Tekirdağ’dan gelen kadın kardeşlerimiz Malatya’daki kadın kardeşlerimiz ile birlikte iftar açtılar. Aynı programı Konya ve Tunceli illeri de uyguladılar. Tunceli’ye giden Konya kadın teşkilatımız bizimle sahurda bir araya geldi. Malatya, Tekirdağ ve Konya kadın kolları bir araya gelmiş oldu.” dedi.

Akşit şunları söyledi: “Malatya’da olmak güzel bir duygu. Malatya’yı çok büyük bir farklılık içinde gördüm. En son gelişimden bu yana Malatya daha da güzelleşmiş. Benimle birlikte gelen bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylüyorlar.” dedi.

Akşit, “Biz henüz yerel seçim hazırlığında değiliz. Geri saymaya başlandı. 7 ay gibi bir süre var. Bunun startını sayın başbakanımız ve genel başkanımız verecektir. Biz sadece Ramazan programı için bu tür faaliyetlerde bulunuyoruz. Bizim Ramazan sürecinde Kadın Kollarımızın ağır bir yükü de var. Evleri ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi ailelere erzak dağıtıyorlar. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Hayır sahiplerinin de Allah hayrını kabul etsin” dedi.

Kadın Kollarının sahur yemeğine AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile partili yöneticiler de katıldılar.

Bu arada, AKP Tekirdağ Kadın Kolları için Doğanşehir’in Sürgü Takas Tesislerinde iftar programı düzenlendiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız