SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den Seçim Startı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:39:19
AKP'den Seçim Startı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarına başladı.

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci, Malatya 6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Pütürge, Doğanyol ve Kale İlçelerini ziyaret etti.

İl Başkanı Hakan Kahtalı, 1 Kasım seçimlerinin startını verdiklerini ifade ederek, "Bu seçimde oylarımızı daha da artırarak, özellikle sandığa gelmeyenleri sandığa getirerek, daha yüksek oy almayı Allah bize nasip etsin" dedi.

Milletvekili Nurettin Yaşar ise "Biz burada Türkiye, Malatya, bölge için varız" ifadesini kullandı. Yaşar, Balkanlardan, Ortadoğu'ya bölgelerin kaderini Türkiye'den başka değiştirecek bir potansiyelin görünmediğini belirterek, AKP dışında bir ekibin görünmediğini kaydetti.

Milletvekili Öznur Çalık da, Pütürge'nin kızı olmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade ederek, "Bizim suyumuz sert, sözümüz merttir. Kimsenin hakkını yemeyiz, hakkımızı da yedirtmeyiz" diye konuştu.

6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan ise dua ve gayret istediklerini ifade etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Malatyalıların Kurban Bayramlarını tebrik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız