SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den Teşekkür Ziyaretleri

A- A+ PAYLAŞ

 

12 Haziran’da yapılan genel seçimlerde 3. kez, oylarını da artırarak yeniden tek başına iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) teşekkür gezilerine başladı. AKP il başkanı Bülent Tüfenkci başkanlığında, TBMM’ye seçilen Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz ileseçilemeyen  6. sıra adayı Şanal Tosun ve il yöneticileri sırasıyla, Vali Ulvi Saran, TSO, ESOB,  ESKKK ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ettiler.

VALİLİKTE..

Valilik makamda gerçekleşen teşekkür ziyaretinde heyet adına milletvekili Fındıklı yaptığı konuşmada “Düzeyli ve sakin bir seçim gerçekleştirildi. Seçimin güvenlik içinde geçmesini için gerekli tüm önlemleri alan Sayın Valimize teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Vali Saran’da yaptığı kısa konuşmada, parlamentoya yeni seçilen milletvekillerine  başarılar dileğinde bulundu. Teşekkür ziyareti daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

BELEDİYEDE..

AKP'liler,  Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı da ziyaret ederek, Malatya genelinde yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında yeni seçilen Milletvekillerini tebrik eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, seçimin istikrar ve huzur içerisinde geçtiğini söyledi. Seçimin Malatya ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çakır, meclise giden bütün milletvekilleri ile birlikte Malatya’ya hizmet etmeye, onlardan destek istemeye devam edeceklerini kaydetti.

 Çakır, “Malatya hepimizin. Amacımız, Malatya ve Malatya insanına en güzel hizmeti sunmak,  sorunları hızlı bir şekilde çözmektir.  Malatya’nın gelişmesi, sorunların çözümü, vatandaşlara en güzel hizmetin sunulması noktasında Milletvekillerimiz ve kurumlarımızla sürekli işbirliği halinde olacağız” dedi.

MTSO'YU ZİYARET

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MTSO) ziyarette konuşan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "Türkiye büyük bir sınavdan geçti. Seçimde halkın iradesi tecelli etti ve halk, birlikte diyalogla sorunların çözülmesini istedi" diyerek, kuvvetli demokrasiye güçlü ekonomiyle ulaşılabileceğini, kuvvetli demokrasinin de diyaloglarla oluşturulacağına dikkat çekti.

Milletvekilleri adına konuşan Ömer Faruk Öz de, "Halkımız siyasi istikrarın devam etmesi yönünde oyunu kullanmıştır" diyerek, "Özellikle bu dönemimde, Malatya'ya daha fazla sanayicinin gelmesi noktasında gayret sarf edeceğimi belirtmek istiyorum. Çünkü yüzde 11 işsiz görünen Malatya'da iş ve aş sahalarını arttırmamız gerekiyor" dedi.

Öz, "MTSO'nun başkanı ve ekibinin yapıcı ve gayretli çalışmalarını hep gördük. Teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

MESOB'A ZİYARET

AKP  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz ile milletvekili adayı Şanal Tosun, toplu halde Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Sizleri esnaf camiasında görmekten mutluluk duyduk. Hem Malatya'mızda, hem Türkiye genelinde başarılı olan hükümetimizi kutluyorum. Malatya güzel bir sınav verdi. Malatya, hükümete destekte yarım puanla birinciliği kaçırdı. Bu da Başbakan'a ve hükümete olan teveccühtür. Malatya çok büyük bir destek verdi. Hükümetimizin bu dönem yapacağı işlerde başarılar diliyorum. Malatya milletvekillerimiz Malatya'yı biliyor. 3 tane milletvekilimiz eski, 2 tanesi de Malatya'yı biliyor. Artık bir bahaneniz yoktur. Biraz daha çalışıp, performansınızı yükseltmeniz gerekiyor. Yapılacak çalışmalardan Malatya'nın nasibini almasını istiyoruz. Başarılar diliyorum" dedi.

Ziyarette konuşan milletvekili adayı Şanal Tosun, "Malatya yine Başbakanımıza destek vermiştir. Malatya büyük bir oy oranıyla AK Parti'ye destek vermiştir. Artık yük milletvekili arkadaşlarımızda. Milletvekili arkadaşlarımızın bu dönem çok daha iyi ve güzel projelere imza atacaklarına inanıyorum" dedi.

KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ'NE ZİYARET

Tüfenkçi, AKP  Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz ile milletvekili adayı Şanal Tosun, daha sonra Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

Evren, "Ziyaret ederek, ustalık belgelerini alıyorlar. Birlik ve beraberliğimizi kimse bozmasın. Başarılar diliyoruz. Yeni kurulacak olan hükümete başarılar diliyoruz. Muhalefete de başarılar diliyoruz. Esnaf ve sanatkarlarla ilgili kanun ve yönetmenlik değişikliklerinde destek bekliyoruz" dedi.

Milletvekili Cemal Akın da esnaf ve sanatkarın toplumda sosyal denge olduğunu belirterek, esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözümüne her zaman katkı sunacaklarını ifade etti.

Toplumdaki refah düzeyini yükseltilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirten Akın, seçime gösterilen ilgi için de teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız