SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den WikiLeaks Komisyonu

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Tayyip Erdoğan, WikiLeaks belgelerinde kendisi, partisi ve çalışma arkadaşlarına yönelik ifadeleri nedeniyle Amerikalı diplomatlara yönelik hukuki süreçle ilgili komisyon oluşturdu.

Bu diplomatlara nerede, nasıl dava açılabileceğini araştıracak bu komisyonun başına da WikiLeaks belgelerinde hakkında ağır ifadelere yer verilen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu getirildi.

Erdoğan uyardı

Başbakan Erdoğan, partilileri de yabancı diplomatlarla görüşmeleri konusunda uyararak, “Arkadaşlarımızın kimlerle ne konuştuğuna dikkat etmesi gerek” dedi.

Belge bekleniyor

Ak Parti yönetimi, hukuki sürece ilişkin çalışmayı başlatırken, davaların açılması için WikiLeaks belgelerinin tamamının açıklanmasını bekleme kararı aldı. Bir Ak Parti yöneticisi, “Daha binlerce belgeden söz ediliyor. Bu konuda hukuki süreci başlatmak için bütün bunları görmek gerekiyor. Bütün belgeler açıklandıktan sonra tabloyu daha net bir şekilde görme imkanı da olacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız