SON DAKİKA
SON DEPREMLER

AKP'den Yoğun Program

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya teşkilatı önümüzdeki günlerde yoğun programlara ev sahipliği yapacak. Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da geleceği Malatya'da önümüzdeki günlerde siyasi alanda hareketlilik görülecek.

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin'den alınan bilgiye göre, partinin önümüzdeki günlerde düzenleyeceği programlar şöyle:

* 19 Şubat 'da saat 19,00'da Belediye Konferans Salonu'nda Ömer Döngel, "Toplumsal ahlak" konulu konferans verecek. Aynı programda Dursun Ali Erzincanlı da şiir dinletisi sunacak.

* 20 Şubat'ta saat 19,00'da Belediye Konferans Salonu'nda Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, "Demokratik açılım" konulu konferans verecek.

* 26 Şubat'ta AKP il ve ilçe başkanları toplantısı gerçekleştirilecek.

* 27 Şubat'ta Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz partinin düzenleyeceği iki günlük hizmet içi seminerine başkanlık edecek.

* 7 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Sibel Eraslan konferans verecek.

* 13 Mart AKP genel başkan yardımcılarından eski bakanlardan Hüseyin Çelik, "Çanakkale'yi anma programına" katılıp konuşma yapacak.

AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, düzenleyecekleri etkinliklere bütün vatandaşları davet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız