SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akpınar Meydanında Bayılan Kız!..

A- A+ PAYLAŞ

Akpınar Meydanı’nda yürümekte iken aniden kendini kaybeden ve vatandaşların çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki kızın, evden çıkarken bir avuç hap içerek intihara kalkıştığı belirlendi.

Yolda yürümekte olan bir genç kızın aniden yere düştüğünü fark eden vatandaşlar, 112 Acil Servis’i arayarak, yardım istediler. Gelen ambulans, genç kızı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede genç kızın ilaç zehirlenmesi belirtileri gösterdiği saptandı ve müdahale edildi.

Daha sonra polise ifade veren genç kız; annesinin yatalak hasta olduğunu, iki kardeşine kendisinin baktığını, sabah kardeşini okula göndermek için kalktığı sırada canının sıkıldığını ve annesine ait haplardan bir avuç yuttuğunu, daha sonra anneannesine gitmek üzere yola çıktığını, daha sonra hastanede kendine geldiğini anlattı.

Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız