SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akpınar'da Büyük Kavga: 10 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-01-10 03:29:29
Akpınar'da Büyük Kavga: 10 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasında muhtarlık seçimleri nedeniyle çıkan kavgada 10 kişi yaralandı. Polis kavgaya biber gazıyla müdahale ederken, olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, AkpınarHalfettin Mahallesi İyiliksever Sokak’ta esnaflık yapan akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında akşam saat 19.00 sıralarında muhtarlık seçimleri nedeniyle sopa ve demir çubukların kullanıldığı kavgada 10 kişi yaralandı. Yaralılardan 4'ünün  Ünal A, Emre A, Süleyman K. ve Orhan S. oldukları öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekibi sevk edildi. Kavgayı ayırmada zorlanan polis biber gazıyla müdahale etti.

Yaralılardan bazılarının hastanede tedaviyi kabul etmediği olayda 2 kişi ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri hastanede ve olayın gerçekleştiği sokakta geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

İlk anda, iki taraftan 9 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Harun (5 yıl önce)
    kadir uşaklı bunlar muhtarlık kavgası ne insanlar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    insanlar köylerden şehir merkezlerine göç ediyor,göç ederken yanlarında köy alışkanlıklarını da taşıyorlar. köy hayatı şehire taşınıyor.bunu çevremize bakınca her alanda görebiliriz.bu sosyal göç minumuma inince ,belki bir, iki nesil sonra saçma sebeplerden olan kavgalar son bulur.sadece çekirdek aile bağları güçlü olur.köyü bırakın hangi ilde doğduğun dahi önemli olmayacak.sosyal durumun, eğitim ve ekonomik gücünle paralel olacak.bunun ayak sesleri duyuluyor ,bundan geri dönüş yok ,bir nesile kalmaz sistem oturur.işte o zaman sen nerede olacaksın bunu şimdiden hesaplamalısın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Malatya 1975'a kadar Türkiyede en huzurlu iller arasında gösteriliyordu o yıllardan baş gösteren sağ sol kavgası Hamido olaylarından sonra merkezde yaşayanların büyük bir bölümünün Malatyayı terk etmesi gidenlerin yerine gelen köylerden kasabalardan ayrıca çevre illerden gelen yeni yerleşimciler Malatyanın sessizliğini bozdu hırsızlık olayları kapkaç olayları sokak kavgalarının her gün bir yenisi eklenen olayların odağı olmaktan kendinden söz ettirmeye başladı.Malatya insanı kendi insanına değil dışarıdan gelene sahip çıktı kendi komşusuyla kötü oldu şuan Malatyada yaşayan Malatyalı azınlık durumuna düştü.kendi eliyle huzur dolu memleketini huzursuz kent durumuna düşürdü
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (5 yıl önce)
    Bu habere "Huzursuz kent" yorumları sıra sıra gelir. Ama arkadaş, Malatya'nın birde asayişi bozanlar için "Huzur kenti" olduğunu kabul buyurununuz. Yani bir tek asayişe uyanlar için mi huzurlu olacak? Bakış acınızı değiştiriniz. Malatya asayişi bozanlar için huzurlu kent olmuş. Çünkü adamlar huzurlu huzurlu asayişi bozuyorlar. Kimse onların huzurunu kaçırmıyor. adamlar çok huzurlu. Huzurlu derken lütfen kavramların sözlük anlamına takılmayınız. Yöneticilerimiz ve siyasetçilerimiz boşu boşana huzurlu ket demiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla