SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Akpınar'ın Çehresi Değişiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:24:54
A- A+ PAYLAŞ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte Akpınar bölgesindeki esnafları ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
 
Çarşamba günü gerçekleşen inceleme gezisi sırasında bu bölgelere yapılan çalışmalar hakkında esnaflara bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, esnaflarla fikir alışverişinde de bulundu.
 
Akpınar bölgesinin Malatya’nın önemli bir ticaret bölgesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu bölgede altyapı yenileme çalışmaları ile üstyapı düzenleme çalışmalarının belirli bir noktaya getirildiğini söyledi. 
 
Özellikle Akpınar bölgesinde uygulanan yayalaştırma projesiyle, vatandaşların rahat bir şekilde alışverişlerini yaparak gezdiklerini hatırlatan Başkan Çakır, bu çalışmalar sırasında özellikle esnafların destek olması gerektiğini belirtti.
 
 İlgili Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte yatırım ve hizmetlerle ilgili geziler düzenleyerek, yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini kaydeden Çakır, “Yapılan çalışmalar sırasında meydana gelen eksiklikleri tespit ederek, esnaf ve vatandaşların istek ve önerilerini dinliyoruz. Bugün de esnaflarımızı ziyaret ettik, onların şikayet ve önerilerini dinledik. Akpınar bölgesi Malatya’nın çekim merkezine dönüşüyor. Burada iki önemli projemiz daha var. Bunlardan bir tanesi Bakırcılar Çarşısının yenilenmesi, cephelerinin giydirilmesi, alt yapısının yapılması. Bir diğeri de Şire pazarı. Şire Pazarı bölgesinde de şu an proje çalışmalarımız ve oradaki esnaflarla görüşmelerimiz devam ediyor. Hem şire pazarını hem bakırcılar çarşısını yenileyerek şehir merkezindeki çalışmalarımızı da sonlandırmış olacağız” dedi.
 
Madeni Eşya Esnaf  ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Cemil Çolak Belediye tarafından yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirterek, “Değerli Başkanıma ziyaretinden ve buraya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Esnafımızı gezdik esnafımız yapılan işlerden son derece memnunlar.  Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Bu çalışmaların devamını diliyoruz” dedi. 
 
Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren bölge esnafı ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ederken, yapılan çalışmalar neticesinde bölgenin çehresinin değişerek daha güzel ve nezih bir hale geldiğini söylediler.  
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız